logo v1

Terme Olimia

TERME OLIMIA

Hotel Breza 4*/ Wellness Hotel Sotelia 4*superior

INDIVIDUALNI PROGRAM

Terme Olimia su slovenačko prirodno lečilište sa bogatom ponudom termalno – lečilišnih usluga. Wellness Orhidelia, Termalia i spa Armonia čine termalnu celinu smeštenu na obali reke Sutla, a taj predeo smatra se jednim od ekološki najzaštićenijih delova Slovenije. Netaknuta priroda, blagotvorna lekovita voda, ljubazno osoblje, najmoderniji kompleks sauna na Balkanu, mnoštvo programa za negu lepote, različite spa terapije i veliki spektar kozmetičkih usluga, deo su ponude u službi odmora i očuvanja zdravlja i lepote.

PROGRAM BORAVKA

Prvi dan: Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.           Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji.

Povratna karta po osobi iznosi 80 evra, bez obzira na uzrast putnika. Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd), Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom

LETNJI PORODIČNI ODMOR u periodu: 1.6.-22.7.   27.8.-10.9.

                 Posebna promocijska cena za vreme revitalizacije bazena Wellness centra Termalija.

Cene u eur, po osobi, po noći MINIMUM BORAVKA JE 2 NOĆI

                     HOTEL

2 noćenja

3 noćenja

4 noćenja

5 noćenja            

6 noćenja

7 noćenja

Hotel SOTELIA ****sup

256   230                                                                                                                        

384   346

461   415

576   518

691   622

762   685

   U CENU PAKETA JE UKLJUČENO:

minimum 2 noćnja na bazi polupansiona u standardnoj dvokrevetnoj sobi, "Wellness bag" (bademantil i peškir), sveže voće i flaša mineralne vode u sobi, kupanje na bazenima Wellness centra Termalija, noćna kupanja u Wellness centru Termalija – petkom i subotom, kupanje na bazenima u Termama Tuhelj, ulaz u Svet sauna wellness centra Termalija, neograničen ulaz u Wellness Orhidelia, aquaaerobik prema programu, jutarnja gimastika, upotreba fitness studija, gratis LAN/WiFi internet u sobi, POKLON VAUČER u vrednosti 10 evra za zamenu pansionske večere u restoranu Lipa, Gratiola, Dvorcu Mihanović u Termama Tuhelj ili u lokalnim restoranima (Jelenov greben, Amon, Gostilna Šempeter), poklon za dete, lunch box na odlasku.        

U CENU PAKETA NIJE UKLJUČENO:

boravišna taksa u iznosu 1,25 € po osobi, po noći (plaća se na recepciji hotela)

POPUSTI ZA DECU:

Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju

   Ima popust – 15%

DOPLATE po osobi po noći:

● Pun pansion : 15 eur

● Jednokrevetna soba : 26 eur.

● Hotelski apartman: + 40% od cene paketa

Cene u eur, po osobi za paket

                     HOTEL

2 noćenja

3 noćenja

4 noćenja

5 noćenja            

6 noćenja

7 noćenja

Hotel BREZA ****

193   174                                                                                                                        

290   260

347   313

434   391

521   469

574   517

   U CENU PAKETA JE UKLJUČENO:

minimum 2 noćenja na bazi polupansiona u standardnoj dvokrevetnoj sobi, « ellness bag » (bademantil i peškir), flaša mineralne vode u sobi, kupanje na bazenima Wellness centra Termalija, noćna kupanja uu Wellness centru Termalija petkom i subotom, kupanje na bazenima u Termama Tuhelj, aquaaerobik prema programu, jutarnja gimastika, upotreba fitness studija, gratis LAN internet u sobi, kupanje u Termalnom parku Aqualuna, POKLON VAUČER u vrednosti 10 evra za zamenu pansionske večere u restoranu Lipa, Gratiola, Dvorcu Mihanović u Termama Tuhelj ili u lokalnim restoranima (Jelenov greben, Amon, Gostilna Šempeter), poklon za dete, lunch box na odlasku

U CENU PAKETA NIJE UKLJUČENO:

boravišna taksa u iznosu 1,25 € po osobi, po noći (plaća se na recepciji hotela)

POPUSTI :

Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju

   Ima popust – 15%

DOPLATE po osobi po noći:

● Pun pansion : 12 eur

● Jednokrevetna soba : 15 eur

● Hotelski apartman: + 30% od cene paketa

● Soba s balkonom: 5 eur

WELLNESS DOPLATA

Wellness Orhidelia 18 evra po osobi i danu preko nedelje, 29 evra po osobi i danu vikendom i praznikom

● Sauna svet u Wellness centru Termalija 10 evra po osobi na dan

DODATNA POGODNOST PORODIČNI BONUS:

Za boravak 2 noći jedno dete do 12 godina i 1 dete do 5 godina GRATIS

Za boravak 3 noći i više dvoje dece do 12 godina GRATIS

Popusti na paket: do 30% popusta za rezervacije do 60 dana pre početka putovanja, do 20% popusta za rezervacije do 30 dana pre početka putovanjaiše dvoje dece do 12 godina GRATIS.

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA

Plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa banke na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 40% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA

- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card, Maestro, American Express), ili uplatom na račun.

- Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, Maestro, American Express) na rate: upata avansa u iznosu 50%, a ostatak na 6 mesečnih rata.

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Preporučuje se putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U agenciji Jolly Holidays moguće je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača Generali Osiguranje Srbija koja pokriva u slučaju potrebe, za sve vreme putovanja, troškove lečenja i bolničke troškove do 30.000 evra.

OPŠTE NAPOMENE

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa ● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja ● Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Jolly Holidays D.O.O. od 25.1.2017.

– Licenca OTP: 303/2010 od 17.02.2010. Organizator ima Zakonom o turizmu propisanu polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete br. 30000001192 od 25.01.2017. AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE MILENIJUM OSIGURANJE ADO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD), adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10L tel: 011/ 7152 300

                                                                                                                Cenovnik br. 1 od 21.06.2017.

OPISI HOTELA
WELLNESS HOTEL SOTELIA 4*superior   Zdraviliška cesta 24, Podčetrtek                              
www.terme-olimia.com

Wellness hotel Sotelia namenjen je onima koji žele pravi odmor i zahtevaju najbolje. Počeo je sa radom 2006. godine. Lokacija: u centru termi Olimia. Hotelska ponuda: 135 soba od kojih svaka ima kupatilo, SAT TV, telefon, mini bar, sef, klima uređaj, priključak za internet, balkon. Pomoćni ležaj u standardnoj sobi - fotelja na razvlačenje. U sastavu hotela je wellness centar Armonia, a hotel je podzemnim hodnikom povezan sa wellness centrom Termalia. U sastavu hotela su i pansionski restoran, A la Carte restoran, bar, vinoteka, prodavnica, frizerski salon, garaža. Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

HOTEL BREZA 4*     Zdraviliška cesta 24, Podčetrtek                                                                         www.terme-olimia.com

Lokacija: pored hotela Sotelia u termama Olimia. Hotelska ponuda: 154 sobe (deo soba ima balkone) sa kupatilom, SAT TV, telefonom, mini barom, a deo soba ima klima uređaje i sef. Pomoćni ležaj u standard sobi - fotelja na razvlačenje. U sastavu hotela su restoran, aperitiv bar, frizerski salon, biblioteka, TV sala, prodavnica, teretana, bazen sa termalnom vodom, Centar zdravlja i lepote. Sa wellness centrom Termalia povezan je podzemnim hodnikom. Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

WELLNESS & SPA SADRŽAJI

Wellnes Orhidelia je jedinstvena ponuda koja simbolizuje misterioznost crne orhideje, magičnost ljubavi i ženstvenost. Prestižni tremalni užici opuštaju telo i duh i bude osećaj savršenosti uranjanjem u predivni vodeni svet i prepuštanjem vodenim kapljicama. Ostrvca koja omogućavaju potpuni beg u samoću, masažne ležaljke, gejziri, whirpooli, spora reka, svetlosna pećina, podvodna muzika (opuštanje uz zvučne terapije planetarnih gongova, opuštanje uz zvuk kristalnih posuda, magičnog zvuka himalajskih posuda koji utiče na opuštanje leve i desne hemisfere mozga). Svet sauna Orhidelia ima programsku parnu saunu Amana, parnu saunu Mamosa, bio saunu Lavana, Savu – programsku finsku saunu i infracrvenu saunu Sonoran.

Wellness centar Termalia – je kompleks oaze bazena koji pokriva više od 2000 m2 površine (otvoreni i zatvoreni bazeni, 3 dečija bazena , 3 whirlpoola-spoljašnji i unutrašnji i vodene atrakcije kao što su vodeni slapovi, rimske masaže, podvodne masaže, biserne kupke). Temperatura vode u bazenima je između 280 i 350 C. U sastavu wellness centra je najveći Svet sauna u Sloveniji na preko 1550 m2 površine, koji nudi 9 različitih sauna u 9 različitih boja. Tu su 4 finske, 3 turske (parne) saune, slana sauna, tepidarijum, lampidarijum, kneip bar, viseće stolice i nudističke terase. U saunama se svakodnevno izvode vodeni programi, kao što je program vrtloga toplog vazduha, piling tela sa kristalima soli, beauty programi, aroma terapija, meditativni programi... U sauna centru su i tri fontane iz kojih se može piti termalna voda. Wellness centar pruža mogućnost za kraljevski užitak, potpunu detoksikaciju i relaksaciju.