logo v1

Maldivi - specijalna ponuda - Hotel Conrad

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 Beach Villa 14 Beach Villa 15 Water Villas 16 Water Villa 17 Water Villa

Hotel CONRAD MALDIVES RANGALI ISLAND 5* LUX

INDIVIDUALNI ARANŽMAN

MALDIVI- Arhipelag u ekvatorijalnom delu Indijskog Okeana. Jedna od najromantičnijih svetskih destinacija koja pruža egzotičnost i izolaciju. Raj za ljubitelje ronjenja i jedrenja. Maldive čini oko 1190 koralnih ostrva, grupisanih u 26 atola, izuzetno male nadmorske visine (oko 2m), od kojih je naseljeno 218; dok je preko 100 pretvoreno u turističke centre. Atoli su kružni koralni sprudovi, koji okružuju ostrva. Glavni grad je Male, sa oko 100.000 stanovnika. Nalazi se na istoimenom ostrvu, 645km jugozapadno od Šri Lanke. Međunarodni aerodrom“Ibrahim Nasir” se nalazi na ostrvu Hulhule, udaljen je oko 1km (10 minuta vožnje feribotom) od glavnog grada Male. Klima je tropska sa prosečnom temperaturom 300C tokom cele godine.

PROGRAM 13 DANA / 7 NOĆI – 2 NOĆI GRATIS

1.DAN                                                      BEOGRAD-ISTANBUL

Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla", najkasnije dva sata pre poletanja aviona, u 18:20 časova-lokalno vreme. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Istanbul u 20:20 časova (let TK 1084). Dolazak u Istanbul u 23:05 časova-lokalno vreme.

2. DAN                                                           ISTANBUL-MALE

Nastavak putovanja za Maldive. Poletanje aviona u 01:55 časova-lokalno vreme (let TK 732). Dolazak na Maldive, aerodrom Male („Ibrahim Nasir“), ostrvo Hulhule u 12:05 časova-lokalno vreme. Transfer do izabranog hotela. Individualno prijavljivanje na recepciji izabranog hotela. Smeštaj u sobe posle 15:00 časova. Noćenje.

3. -8. DAN                                                       MALDIVI

Boravak u izabranom hotelu na bazi izabranih usluga. Slobodni dani za odmor. Noćenja.

9. DAN                                                             MALE -ISTANBUL

Doručak. Napuštanje soba do 11:30 časova–lokalno vreme. Individualno odjavljivanje na recepciji hotela. Odlaganje prtljaga u posebnoj pristoriji. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Transfer do aerodroma Ibrahim Nasir - ostrva Hulhule/Male. Dolazak na međunarodni aerodrom Male („Ibrahim Nasir“).Individualna prijava za let i predaja prtljaga - najkasnije dva sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Istanbul u 23:50 časova-lokalno vreme (let TK 731).

10. DAN                                                             ISTANBUL-BEOGRAD

Dolazak u Istanbul u 06:10 časova-lokalno vreme. Nastavak putovanja za Beograd. Poletanje aviona u 07:40 časova-lokalno vreme (let TK 1081). Dolazak u Beograd u 08:20 časova.

Cena aranžmana u EUR, po osobi u dvokrevetnoj sobi

HOTEL/KATEGORIJA/LOKACIJA

USLUGA

PERIOD BORAVKA

Smeštaj-Tip sobe

U HOTELU

Prevozno sredstvo

20. APRIL–

transferi

31. JUL

CONRAD MALDIVES RANGALI ISLAND 5*LUX

ND

Beach Villa

gratis polupansion

2.799

Severni Male Atol

hidroavion

Water Villa

  gratis polupansion

         3.199

Cena aranžmana u EUR, po osobi u dvokrevetnoj sobi

HOTEL/KATEGORIJA/LOKACIJA

USLUGA

PERIOD BORAVKA

Smeštaj-Tip sobe

U HOTELU

Prevozno sredstvo

1.AVGUST–

transferi

30. SEPTEMBAR

CONRAD MALDIVES RANGALI ISLAND 5*LUX

ND

   Beach Villa

   gratis polupansion

3.199

Severni Male Atol

hidroavion

Water Villa

gratis polupansion

         3.599

                         

Legenda: ND-noćenje sa doručkom. Prevozno sredstvo transferi-vrsta prevoza tokom transfera na relaciji međunarodni aerodrom Male (ostrvo Hulhule)-izabrani hotel-međunarodni aerodrom Male (ostrvo Hulhule).

Mogućnost izbora-uz korekciju cene:

-različite dužine boravka u odnosu na tabelu i program putovanja

-putovanja avio kompanijom po izboru

-smeštaja u drugom tipu sobe, u odnosu na navedeni u tabeli

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

- Avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Male-Istanbul-Beograd. Cena važi do popunjenosti najpovoljnije ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu, sa dozvoljenih 30 kg prtljaga (1 kofer) I 7 kg ručnog prtljaga (1 torba), po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima I tarifama avio prevoznika. Deca uzrasta do 2 godine neemaju pravo na sedište, kao ni na besplatan prtljag.

- Transferi hidroavionom na relaciji aerodrom Male- aerodrom Maamigili -hotel- aerodrom Maamigili-aerodrom Male.

-  Smeštaj u izabranom tipu dvokrevetnh soba, sa pripadajućom uslugom, na bazi 7 noćenja sa doručkom.

-  GRATIS večera za 2 osobe tokom boravka.

- Boravišne takse u hotelu.

- Asistencija lokalnog predstavnika na aerodromu Male, na engleskom jeziku.

- Troškovi organizacije aranžmana.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

- Aerodromska takse (oko 390 EUR po osobi; podložne su promeni, do dana polaska na putovanje).

- IZLAZNA taksa na Maldivima (25 USD po osobi-plaćanje na aerodromu Male, prilikom povratka).

- Fakultativni izleti.

- Putno zdravstveno osiguranje.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima, po prodajnom kursu Banca Intesa banke na dan uplate.

Prilikom prijave i sklapanja ugovora o putovanju, uplaćuje se avans od najmanje 50% ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 38 dana pre polaska. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa aranžmana. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, ostatak je podložan promeni. Organizator može povećati ugovorenu cenu samo u slučaju povećanja cena avio prevoza, hotelskih usluga ili značajne promene kurseva valuta. Ukoliko je povećanje manje od 10% ugovorene cene, organizator za povećanje ne mora tražiti saglasnost putnika.

Ukoliko dođe do bilo kakve promene u rezervaciji i prijavi putnika, ista de se tretirati kao otkaz aranžmana. Nova rezervacija će se raditi po tada važećem cenovniku.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinski, uplatom avansa od najmanje 50% prilikom prijave i sklapanja ugovora o putovanju.ili uplatom preko računa.

- Kreditnim karticama (Visa, Master, American Express, Maesrto, Dina).

- Čekovima gradjana.

- Uplatom na račun.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA O PUTOVANJU ZA ARANŽMAN MALDIVI-SPECIJALNA PONUDA BR.2:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju

- od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja: zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.

- od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

- od 25 dana pre početka putovanja do početka putovanja, ili na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte I troškova smeštaja.

NAPOMENE ZA SMEŠTAJ:

-Cena aranžmana za decu do 12 godina se dobija na upit. Smeštaj dece do 12 godina je u zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe.

-Cena smeštaja za treću odraslu osobu se dobija na upit. Treća odrasla osoba koristi postojeći ležaj u sobi ili pomoćni ležaj koji se dobija isključivo na upit. Pomoćni ležaj je manji od standardnog-ležaj na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje. Smeštaj treće odrasle osobe u sobi utiče na udobnost boravka (veličina sobe je standardna dvokrevetna sa dodatnim pomoćnim ležajem) .

-Cena jednokrevetnih i porodičnih soba je na upit.

-Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Organizator putovanja ne može uticati na poziciju sobe, spratnost, veličinu ležaja.

-Veranda je natkrivena ili otkrivena otvorena galerija (sa/bez stubova) u prizemlju hotelske sobe, koja nema ogradu.

NAPOMENE ZA HOTELSKE USLUGE I PRAVILA:

-Navodi o sadržaju odredjenih usluga, ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišdenje istih. Moguća je doplata na licu mesta-na recepciji hotela, za korišdenje pojedinih usluga: konzumacija pića i grickalica iz mini bara, serviranje i konzumacija flaširane vode i alokoholnih / bezalkoholnih pića, korišćenje usluga spa centra, masaže, saune, turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, motorizovanih i nemotorizovanih sportova na vodi, sportskih terena, ishrane u restoranima a-la-carte, konzumacija pića u restoranima a-la carte, najma teniskih reketa i loptica, korišćenja ležaljki na plaži, troškove depozita za peškire za plažu, servis za pranje i peglanje veša, hemijskog čišćenja i slično.

-Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 15:00 časova na dan početka korišćenja smeštaja, do 12:00 poslednjeg dana korišćenja smeštaja, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15:00 časova i poslednjeg dana nakon 12:00 časova iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

-Mogućnost ostavljanja garancija u vidu depozita/kaucije prilikom dolaska i prijave u hotel. Garancija se može dati u gotovini ili kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela, dužine boravka i vrste uplaćenih usluga. Na kraju boravka, prilikom odjave iz hotela, depozit se vrada. Isti će biti umanjen za neplaćene troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

VAŽNE NAPOMENE:

-Program je individualan.

-Rezervacija aranžmana se vrši na upit.

-Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

-Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Jolly Holidays D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

-U slučaju oštećnja, kašnjenja ili gubitka prtljaga, odmah se obratite predstavniku                    avio kompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Damage, odnosno Property Irregularity Report).

-Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta - lokalnom agencijom.

-Na Maldivima ne vladaju bolesti epidemioloških razmera, pa vakcinacija pri ulasku u zemlju nije potrebna.

-Voda iz slavina nije za piće, obavezno je konzumiranje flaširane vode.

-Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja, potrebna je saglasnost drugog roditelja. Obavezno je dostavljanje podataka koji omogućavaju neposredan kontakt sa maloletnikom koji putuje ili boravi u inostranstvu bez pratnje roditelja ili staratelja (ime, adresa i broj telefona osobe odgovorne za maloletnika u inostranstvu)-saglasnost oba roditelja overena kod notara je neophodna.

-Putnici koji putuju sa stranim putnim ispravama, prilikom zaključenja ugovora o putovanju moraju obavestiti Organizatora putovanja, odnosno Posrednika u prodaji turističkih putovanja, o tome. U suprotnom, postoji mogućnost da hotelijeri povećaju cenu smeštaja na licu mesta, jer cene iz Programa važe samo za državljane koji putuju sa srpskim putnim ispravama.

VIZA ZA MALDIVE

Državljani R. Srbije koji putuju na Maldive dobijaju besplatnu vizu na maldivskom aerodromu koja važi za period boravka do 30 dana. Potrebna je sledeća dokumentacija: pasoš kkoji važi još najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja, povratna avio-karta, dokaz o posedovanju dovoljno finansijskih sredstava (po osobi 100 USD plus 50 USD za svaki dan boravka), potvrda o uplaćenom turističkom aranžmanu.

Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

               Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Jolly Holidays D.O.O.

– Licenca OTP: 303/2010 od 17.02.2010. Organizator ima Zakonom o turizmu propisanu polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete br. 30000001192 od 25.01.2017. MILENIJUM OSIGURANJE a.d.o. adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10L, NOVI BEOGRAD, tel: 011/7152 300

             SPECIJALNA PONUDA br. 2 od 27.03.2017.

OPIS HOTELA

Conrad Maldives Rangali Island 5*Lux            www.conradmaldivesrangali.com

Hotel pripada Hilton hotelskom lancu, a nalazi se na dva odvojena ostrva, povezana mostom, u Južnom Ali Atolu. Udaljen je 20 minuta vožnje hidrogliserom od lokalnog aerodroma Maamigili, do koga se stiže hidroavionom od medjunarodnog aerodroma Male letom u trajanju od 30 minuta. Transfer od/do međunarodnog aerodroma Ibrahim Nasir do/sa ostrva se obavlja tokom dnevnih časova. Veličina ostrva Rangali je 460mx230m, a ostrva Rangalifinolhu je 530m x 120m.

Hotel raspolaže sa 150 vila, raspoređenih po obodu obale i iznad vode. Ima 12 restorana i barova, spoljašnji bazen, jacuzzi, spa centar, fitnes, teniski teren, besplatan internet. Dobitnik je prestižnih nagrada za kvalitet usluga i smeštaja u 2015. i 2016. godini. Ovaj hotel je isključivo za nepušače. Posebna atrakcija je restoran “Ithaa”, na dubini 5m ispod površine, prvi u svetu stakleni restoran pod vodom, otvoren od 11:00-24:00 sata.

Sobe tipa Beach Villa nalaze se na ostrvu Rangalifinolhu, površine 150m2 , (maksimum 3 odrasle osobe, ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 12 godina). Vile su renovirane, sastoje se od zasebne spavaće sobe i glavne sobe sa dnevnim boravkom, koji se zavesom može odvojiti od spavaćeg dela. Imaju kupatilo sa tušem i kadom na otvorenom, papuče i ogrtač za kupanje, klimu, verandu, ventilator na plafonu, kablovsku TV, DVD/CD player, telefon, radio, pribor za čaj i kafu, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, fen za kosu, pristup internetu. Usluga je na bazi polupansiona. Doručak i večera se serviraju u glavnom restoranu, po principu švedskog stola-samoposluživanje.

Sobe tipa Water Villa nalaze se stubovima iznad vode, površine 86m2, (maksimum 3 odrasle osobe, ili 2 odrasle osobe i 2 dece do 12 godina). Imaju platformu za sunčanje sa bazenom, dnevni boravak sa sofom, kupatilo sa masažnom kadom, papuče I ogrtač za kupanje, klimu, kablovsku TV, DVD/CD player, telefon, pribor za čaj I kafu, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, fen za kosu, besplatan internet. Usluga je na bazi polupansiona. Doručak i večera se serviraju u glavnom restoranu, po principu švedskog stola - samoposluživanje.