logo v1

Maldivi - specijalna ponuda Hotel KANUHURA MALDIVES

Aerial_view-retouched Aerial-View-Kanuhura Beach_Of_Kanuhura Beach_Villa_Exterior kanuhura  water villas kanuhura obala kanuhura plaža kanuhura restoran kanuhura spa kanuhura varanda Kanuhura_Beach  2 Kanuhura_Beach_1 Kanuhura_Beach kanuhura Main-Pool-Kanuhura_ 2 Main-Pool-Kanuhura Veli_Cafe_Restaurant_Kanuhura Water-Villas-Kanuhura

specijalna ponuda

                

                   Hotel KUDAFUSHI RESORT & SPA 4*

                         INDIVIDUALNI ARANŽMAN

                  Polazak: subotom, sredom i petkom

             Povratak: subotom, nedeljom i četvrtkom

MALDIVI- Arhipelag u južnom delu Indijskog Okeana. Jedna od najromantičnijih svetskih destinacija koja pruža egzotičnost i izolaciju. Raj za ljubitelje ronjenja i jedrenja. Maldive čini oko 1190 koralnih ostrva, grupisanih u 26 atola, izuzetno male nadmorske visine (oko 2m), od kojih je naseljeno 218; dok je preko 100 pretvoreno u turističke centre. Atoli su kružni koralni sprudovi, koji okružuju ostrva. Glavni grad je Male, sa oko 100.000 stanovnika. Nalazi se na istoimenom ostrvu, 645km jugozapadno od Šri Lanke. Međunarodni aerodrom“Ibrahim Nasir” se nalazi na ostrvu Hulhule, udaljen je oko 1km (10 minuta vožnje feribotom) od glavnog grada Male. Klima je tropska, sa prosečnom temperaturom 300C tokom cele godine.

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN                                                     BEOGRAD-MOSKVA - MALE

Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla", najkasnije dva sata pre poletanja aviona, u 15:05 časova-lokalno vreme, subotom (sredom i petkom u 11:25 časova-lokalno vreme). Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Moskvu u 17:05 časova, let SU 3743, subotom (sredom i petkom u 13:25 časova, let SU 2091). Dolazak u Moskvu u 20:45 časova-lokalno vreme, subotom (sredom i petkom u 17:15 časova-lokalno vreme). Nastavak putovanja za Maldive. Poletanje aviona u 22:50 časova-lokalno vreme, let SU 320, subotom i sredom (petkom u 23:00).

2. DAN                                                           MALE

Dolazak na Maldive, aerodrom Male („Ibrahim Nasir“), ostrvo Hulhule u 09:35 časova-lokalno vreme, subotom i sredom (petkom u 09:45). Transfer do hotela. Individualno prijavljivanje na recepciji. Smeštaj u sobe posle 15:00 časova. Noćenje.

3. –PRETPOSLEDNJI DAN                           MALDIVI

Boravak u hotelu na bazi izabranih usluga. Slobodni dani za odmor. Noćenja.

POSLEDNJI DAN                                     MALE –MOSKVA - BEOGRAD

Doručak. Individualno odjavljivanje na recepciji hotela. Transfer do aerodroma Ibrahim Nasir - ostrva Hulhule/Male. Dolazak na međunarodni aerodrom Male („Ibrahim Nasir“). Individualna prijava za let i predaja prtljaga - najkasnije dva sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Moskvu u 11:10 časova-lokalno vreme, let SU 321, nedeljom i četvrtkom (u 11:20 subotom). Dolazak u Moskvu u 17:50 časova-lokalno vreme, nedeljom i četvrtkom (u 17:55 subotom). Nastavak putovanja za Beograd. Poletanje aviona u 20:10 časova-lokalno vreme, let SU2092. Dolazak u Beograd u 22:10 časova. Kraj programa.

Cena aranžmana u EUR, po osobi u dvokrevetnoj sobi

HOTEL/KATEGORIJA/LOKACIJA

USLUGA

PERIOD BORAVKA

Smeštaj-Tip sobe

U HOTELU

Prevozno sredstvo

1. MAJ–

transferi

       30. JUN

KUDAFUSHI RESORT & SPA 5*

AI soft

Raa Atol

avion

Water Villa

999

     hidrogliser

                                                                               Dodatna noć po osobi : 135 evra

Cena aranžmana   u EUR, po osobi u dvokrevetnoj sobi

HOTEL/KATEGORIJA/LOKACIJA

USLUGA

PERIOD BORAVKA

Smeštaj-Tip sobe

U HOTELU

Prevozno sredstvo

1. JUL–

transferi

         31. JUL

     KUDAFUSHI RESORT & SPA 5*

AI soft

Raa Atol

avion

Water Villa

             1.075

       hidrogliser

        

                           

                                                                                               Dodatna noć po osobi : 155 evra

Legenda obe tabele: AI soft - all inclusive soft. Prevozno sredstvo transferi - vrsta prevoza tokom transfera na relaciji međunarodni aerodrom Male (ostrvo Hulhule) - izabrani hotel - međunarodni aerodrom Male (ostrvo Hulhule).

Mogućnost izbora:

-različite dužine boravka u odnosu na tabelu, uz korekciju cene

-putovanja avio kompanijom po izboru

-smeštaja u drugom tipu sobe, u odnosu na navedeni u tabeli, uz korekciju cene

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

-  Transferi avionom i hidrogliserom na relaciji aerodrom Male- hotel- aerodrom Male.

-  Smeštaj dvokrevetnoj sobi tipa Water Villa, na bazi 4 noćenja sa uslugom all inclusive soft.

-  Boravišne takse u hotelu.

-  Asistencija lokalnog predstavnika na aerodromu Male, na engleskom jeziku.

-  Troškovi organizacije aranžmana.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

- Avio prevoz na relaciji Beograd-Moskva-Male-Moskva-Beograd, sa dozvoljenih 23 kg prtljaga (1 kofer) i 7 kg ručnog prtljaga (1 torba), po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama avio prevoznika. Deca uzrasta do 2 godine nemaju pravo na sedište, kao ni na besplatan prtljag.

-  Aerodromska takse (oko 390 EUR po osobi; podložne su promeni do dana polaska na putovanje).

-  IZLAZNA taksa na Maldivima (25 USD po osobi-plaćanje na aerodromu Male, prilikom povratka).

-  Fakultativni izleti.

-  Putno zdravstveno osiguranje.

MOGUĆA DOPLATA:

----

-Usluga All inclusive supplement: 50 USD po osobi, po noći.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima, po prodajnom kursu Banca Intesa banke na dan uplate.

Prilikom prijave i sklapanja ugovora o putovanju, uplaćuje se avans od najmanje 50% ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 38 dana pre polaska. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa aranžmana. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, ostatak je podložan promeni. Organizator može povećati ugovorenu cenu samo u slučaju povećanja cena avio prevoza, hotelskih usluga ili značajne promene kurseva valuta. Ukoliko je povećanje manje od 10% ugovorene cene, organizator za povećanje ne mora tražiti saglasnost putnika.

Ukoliko dođe do bilo kakve promene u rezervaciji i prijavi putnika, ista će se tretirati kao otkaz aranžmana. Nova rezervacija će se raditi po tada važećem cenovniku.

NAČIN PLAĆANJA :

-  Gotovinski, uplatom avansa od najmanje 50% prilikom prijave i sklapanja ugovora o putovanju, ili uplatom preko računa.

-  Kreditnim karticama (Visa, Master, American Express, Maesrto, Dina).

-  Čekovima gradjana.

-  Uplatom na račun.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA O PUTOVANJU ZA ARANŽMAN MALDIVI-SPECIJALNA PONUDA BR.1:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju

- od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja: zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja

- od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 33 dana do 26 dana pre početka putovanja: zadržava se iznos od 75% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.

-  od 25 dana pre početka putovanja do početka putovanja, ili na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte I troškova smeštaja.

NAPOMENE ZA SMEŠTAJ:

-Cena aranžmana za decu do 12 godina se dobija na upit. Smeštaj dece do 12 godina je u zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe.

-Cena smeštaja za treću odraslu osobu se dobija na upit. Treća odrasla osoba koristi postojeći ležaj u sobi ili pomoćni ležaj koji se dobija isključivo na upit. Pomoćni ležaj je manji od standardnog-ležaj na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje. Smeštaj treće odrasle osobe u sobi utiče na udobnost boravka (veličina sobe je standardna dvokrevetna sa dodatnim pomoćnim ležajem).

-Cena jednokrevetnih i porodičnih soba je na upit.

-Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Organizator putovanja ne može uticati na poziciju sobe, spratnost, veličinu ležaja.

-Veranda je natkrivena ili otkrivena otvorena galerija (sa/bez stubova) u prizemlju hotelske sobe, koja nema ogradu.

NAPOMENE ZA HOTELSKE USLUGE I PRAVILA:

-Navodi o sadržaju odredjenih usluga, ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata na licu mesta-na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga: konzumacija pića i grickalica iz mini bara, serviranje i konzumacija flaširane vode i alokoholnih / bezalkoholnih pića, korišćenje usluga spa centra, masaže, saune, turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, motorizovanih i nemotorizovanih sportova na vodi, sportskih terena, ishrane u restoranima a-la-carte, konzumacija pića u restoranima a-la carte, najma teniskih reketa i loptica, korišćenja ležaljki na plaži, troškove depozita za peškire za plažu, servis za pranje i peglanje veša, hemijskog čišćenja i slično.

-Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 15:00 časova na dan početka korišćenja smeštaja, do 12:00 poslednjeg dana korišćenja smeštaja, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15:00 časova i poslednjeg dana nakon 12:00 časova iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

-Mogućnost ostavljanja garancija u vidu depozita/kaucije prilikom dolaska i prijave u hotel. Garancija se može dati u gotovini ili kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela, dužine boravka i vrste uplaćenih usluga. Na kraju boravka, prilikom odjave iz hotela, depozit se vraća. Isti će biti umanjen za neplaćene troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

VAŽNE NAPOMENE:

-Program je individualan.

-Rezervacija aranžmana se vrši na upit.

-Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

-Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Jolly Holidays D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

-U slučaju oštećnja, kašnjenja ili gubitka prtljaga, odmah se obratite predstavniku                      avio kompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Damage, odnosno Property Irregularity Report).

-Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta - lokalnom agencijom.

-Na Maldivima ne vladaju bolesti epidemioloških razmera, pa vakcinacija pri ulasku u zemlju nije potrebna.

-Voda iz slavina nije za piće, obavezno je konzumiranje flaširane vode.

-Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja, potrebna je saglasnost drugog roditelja. Obavezno je dostavljanje podataka koji omogućavaju neposredan kontakt sa maloletnikom koji putuje ili boravi u inostranstvu bez pratnje roditelja ili staratelja (ime, adresa i broj telefona osobe odgovorne za maloletnika u inostranstvu)-saglasnost oba roditelja overena kod notara je neophodna.

-Putnici koji putuju sa stranim putnim ispravama, prilikom zaključenja ugovora o putovanju moraju obavestiti Organizatora putovanja, odnosno Posrednika u prodaji turističkih putovanja, o tome. U suprotnom, postoji mogućnost da hotelijeri povećaju cenu smeštaja na licu mesta, jer cene iz Programa važe samo za državljane koji putuju sa srpskim putnim ispravama.

VIZA ZA MALDIVE

Državljani R. Srbije koji putuju na Maldive dobijaju besplatnu vizu na maldivskom aerodromu koja važi za period boravka do 30 dana. Potrebna je sledeća dokumentacija: pasoš koji važi još najmanje 6 meseci od dana povratka sa putovanja, povratna avio-karta, dokaz o posedovanju dovoljno finansijskih sredstava (po osobi 100 USD plus 50 USD za svaki dan boravka), potvrda o uplaćenom turističkom aranžmanu.

Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

               Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Jolly Holidays D.O.O.

– Licenca OTP: 303/2010 od 17.02.2010. Organizator ima Zakonom o turizmu propisanu polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete br. 30000005222 od 15.01.2018. MILENIJUM OSIGURANJE a.d.o. adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10L, NOVI BEOGRAD, tel: 011/7152 300

             SPECIJALNA PONUDA br. 1 od 25.05.2018.

OPIS HOTELA

Kudafushi Resort & Spa 5*                         www.kudafushiresort.com

Omaralište se nalazi na ostrvu u Raa Atolu, udaljenom 45 minuta vožnje hidroavionom od medjunarodnog aerodroma u Maleu. Hotel ima recepciju, 3 restorana, 2 bara, otvoreni bazen, health & spa centar, PADI Dive centar, prodavnicu suvenira, WiFi, klub za decu, sportove na vodi, stoni tenis, teniski teren, bilijar, animaciju za odrasle i decu. Sve vile imaju kupatilo sa kadom, klima-uređaj, flat-screen TV , aparat za kafu, bademantile i papuče.

Uslugom all inclusive soft je obuhvaćeno: doručak, ručak, večera na bazi švedskog stola u glavnom restoranu, bezalkoholna pića tokom celog dana u svim restoranima i barovima - alkoholna pića nisu uključena, piće dobrodošlice po dolasku u hotel, popodnevni čaj i kafa, Kids Cub za decu uzrasta 3-12 godina

besplatan internet u vilama i celom hotelu, neograničeno korišćenje teretane, “Bodu Beru” maldivsko veče na plaži jednom nedeljno, “Sunset party” na plaži jednom nedeljno.

Usluga all inclusive supplement se doplaćuje po želji i uključuje konzumaciju alkoholnih pića u glavnom restoranu tokom obroka i u svim restoranima i barovima tokom celog dana.