logo v1

Hotel Savoy ★★★★★

bar bazen general view kupatilo loby plaza sala za dorucak soba ulaz

Odmaralište i spa centar Savoy je smešteno na plaži Bo Valon (Beau Vallon). U ponudi ima 3 restorana, veliki otvoreni bazen površine 700 m² i 24-časovnu recepciju. Nalazi se na 6 minuta vožnje od centra Viktorije. Bežični internet se može besplatno koristiti.

Klimatizovane, prostrane i moderno uređene sobe i apartmani tipa "suite" poseduju balkon, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i mini-bar. Deluks sobe, junior apartmani i executive apartmani tipa "suite" uključuju pogled na more. Sopstvena kupatila su opremljena tušem, kadom i fenom za kosu. Gostima koji borave u junior apartmanima i executive apartmanima tipa "suite" na raspolaganju je personalizovana usluga batlera.

U restoranu Pescado, iz kog se pruža pogled na bazen, možete uživati u jelima gurmanske kuhinje. U restoranu Grand Savoy se svake večeri organizuju raznovrsni, tematski obroci na bazi švedskog stola. Osveženja i pića su na raspolaganju u baru Gecko smeštenom na plaži.

U spa centru Savoy na raspolaganju su različite masaže i kozmetički tretmani. Pored toga dostupni su bazen samo za odrasle osobe, paviljon za jogu i 2 saune. Porodice sa decom mogu uživati u dečijem klubu Savoy koji radi svakog dana. Odmaralište takođe raspolaže teniskim terenom i fitnes centrom.

Osoblje odmarališta i spa centra Savoy rado će vam pomoći oko organizovanja izleta do Mahea i dnevnih izleta po obližnjim ostrvima. Botanička bašta je udaljena 5 km, a Međunarodni aerodrom Sejšeli manje od 25 minuta vožnje automobilom.