logo v1

Sunset Beach ★★★★

bar bazen 2 bazen general 2 general 3 general 4 GENERAL plaza plaza1 plaza3 restoran 2 restoran 3 restoran soba 2 soba terasa nocu 2 terasa noću

Hotel Sunset Beach ima pogled na Indijski okean. Nalazi se među granitnim stenama koje se izdižu naspram privatne peščane plaže. U ponudi su izdignuti, otvoreni bazen okružen tropskim palmama i besplatna oprema za ronjenje s disaljkom.
Gostima su na raspolaganju sobe sa sopstvenim kupatilom iz kojih se izlazi u popločano dvorište sa pogledom na zaliv Bo Valon i na ostrvo Siluet. Pojedine smeštajne jedinice imaju tradicionalne krovove od slame.
Doručak se služi svakog dana u objektu Sunset Beach. U hotelskom restoranu na otvorenom Silhouette gosti mogu uživati u jelima kreolske i internacionalne kuhinje i pogledu na zalazak sunca. Osveženja i koktele možete naručiti u panoramskom baru On The Rocks.
Nagrađivani hotel Sunset Beach je udaljen 7 km od centra Viktorije. Na raspolaganju su besplatan parking u okviru objekta i usluga iznajmljivanja luksuzne jahte.