Venecija - 2 noćenja

5 dana / 2 noći, autobusom

                

Venecija je čudesna i jedinstvena, jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena je tokom 5. veka u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u venecijanski zaliv, na preko 100 malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture i neke posebne svetlosti. Njene kupole, zvonici, palate i trgovi, veličanstveni su dekor mnogobrojnih remek-dela poput Ticijana, Tintoreta i drugih velikih majstora čuvene venecijanske slikarske škole. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCA.

             PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan   četvrtak, 7. novembar           BEOGRAD            

Sastanak grupe u 21:30 h , polazak u 22:00 h. Nodna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2.dan   petak, 8. novembar               TRST - PALMANOVA - LIDO DI JESOLO

Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje Trsta i poseta crkvi St. Spiridona. Polazak prema tržnom centru Palmanova. Slobodno vreme za šoping i nastavak puta za Lido di Jesolo, primorsko mesto preko puta Venecije. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan  subota, 9. novembar          LIDO DI JESOLO – PADOVA – VERONA – LIDO DI JESOLO

Doručak. Polazak na fakultativni izlet u Padovu i Veronu. Razgledanje Padove: Trg Prato dela Vale, Bazilike Svetog Antonija u kojoj se nalaze mnogobrojni Donatelovi radovi, spomenik Gatamelata. Slobodno vreme za individualna razgledanja. Polazak za Veronu. Obilazak Verone, grada Romea i Julije: Trg Bra, Julijina Kuća, Trg Erbe i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimska Arena - jedna od najvećih i najbolje očuvanih. Slobodno vreme za individualna razgledanja. U večernjim časovima povratak u Lido Di Jesolo. Noćenje.

4. dan nedelja, 10. novembar           LIDO DI JESOLO – VENECIJA

Doručak. Odlazak do luke Punto Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka, glavnog trga u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (9-18 vek ): Trg sv. Marka, Bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto, crkva Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoreta. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

5. dan  ponedeljak, 11. novembar     BEOGRAD – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

               Cena po osobi:

                     HOTEL          

1/2

1/1

USLUGA

HOTEL KATEGORIJE 3*

130

147

BB

         

               Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba; 1/1- jednokrevetna soba; BB – noćenje sa doručkom

                        

                                                                     

CENA ARANŽMANA SADRŽI:

● Prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker sa audio i video opremom) na navedenoj relaciji

● Dva noćenja sa doručkom u hotelu kategorije tri zvezdice

● Razgledanja prema programu

● Vožnja brodom do Venecije

● Usluge vodiča

● Troškovi organizovanja putovanja

CENA ARANŽMANA NE SADRŽI:

● Fakultativni izleti

● Međunarodno putno zdravstveno osiguranje. 

UMANJENJA

● Umanjenje za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 10%. (isključivo na upit)

● Umanjenje za dete do 12 godina u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 15%. (isključivo na upit)

OPCIONE DOPLATE

● Željeni red sedišta u autobusu 8 evra po sedištu, minimalna uplata za dva sedišta

● Doplata za dodatno sedište: 40

OPIS HOTELA

HOTEL ANNY 3*,www.hotelanny.com

Nalazi se u mestu Lido Di Jesolo, u neposrednoj blizini plaže. Hotel poseduje restoran, recepciju i bazen. Sobe su dvokrevetne i poseduju: kupatilo, fen, sef, TV i balkon. Doručak – samoposluživanje, izbor vise jela.

Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne i treći, pomoni ležaj može biti manji od standardnih dimenzija.

● Organizator zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene, a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.

Plaćanje može biti:

1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).

2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak: a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); b) platnim karticama (Visa, Master, American Express Banca Intesa-e) na maksimalno šest mesečnih rata.

3) Uplatom celokupnog iznosa platnim karticama (Visa, Master, American Express Banca Intesa-e) na maksimalno šest mesečnih rata.

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE:

Preporučuje se putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.

OPŠTE NAPOMENE

● Organizator zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. ● U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno. ● Za putovanje u inostranstvo putnik treba da poseduje važeći pasoš sa rokom važenja od najmanje šest meseci od dana završetka putovanja. Putnik je lično odgovoran za ispravnost i važenje svog pasoša ● Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Agencija Jolly Holidays je ovlašćeni posrednik . Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2019 od 24.01.2019. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300059989 od 24.01.2019. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.  

                                                Program od 05.08. 2019.

 

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2021 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com