logo v1

Zapadni Mediteran - MSC Seaview

GRUPNO PUTOVANJE SA KRSTARENJEM ZAPADNIM MEDITERANOM

ĐENOVA, NAPULJ, MESINA, VALETA, BARSELONA, MARSEJ

           Brodom MSC SEAVIEW

                            

                                                     29.09.-07.10.2018.

      

Period boravka na brodu:

Dan

Luka

Dolazak

Polazak

30.09.2018.

Đenova, Italija

-

17:00

01.10.2018.

Napulj, Italija

13:00

19:30

02.10.2018.

Mesina, Italija

08:00

18:00

03.10.2018.

Valeta, Malta

08:00

18:00

04.10.2018.

Dan na moru

-

-

05.10.2018.

Barselona, Španija

09:00

18:00

06.10.2018.

Marsej, Francuska

09:00

17:00

07.10.2018.

Đenova, Italija

08:00

-

                                                    CENA OD 1099€

PROGRAM PUTOVANJA

29.09.   BEOGRAD – MILANO - ĐENOVA

Okupljanje putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ 2 sata pre poletanja. Let Air Serbia JU 540 na relaciji Beograd - Milano sa poletanjem u 07:10h. Po sletanju, transfer do Đenove, panoramsko razgledanje i slobodno vreme u centru grada. Moguććnost organizovanja fakultativnog izleta u Kneževinu Monako. Smeštaj u hotel posle 15:00h. Noćenje.

30.09. ĐENOVA

Nakon doručka, napuštanje hotela i slobodno vreme u Đenovi. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Portofino. Transfer do luke. Po dolasku u luku i nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti, možete ručati na najvišim brodskim palubama. Isplovljavanje broda je u 17:00h.

01.10.   NAPULJ

Napulj je jedan od najstarijih gradova Mediterana, smešten u podnožju uspavanog vulkana Vezuva. Osnovali su ga stari Grci u IX veku pre nove ere i nazvali ga Parthenope, da bi u VI veku pre nove ere dobio svoje današnje ime – Neapolis, odnosno “Novi grad”. Miris pizze iz peći na drva se oseća na svakom koraku, u Napulju je nastala pizza Margherita i otvorena prva pizzeria. Južnjački šarm i karakter ovog grada je nemoguće ne primetiti.

02.10.   MESINA

Sicilija je najlepši ukras Italije, a Taormina je biser Sicilije. Gradić je smešten na obroncima strmih planina, a takav geografski položaj je bio idealan za podizanje naselja, zaštićenog i sa mora i sa kopna, pa ne čudi što je istorija Taormine duga preko 27 vekova. Ulice i gradjevine su autentične, ispunjene bojama, zvukovima i aromama Sicilije, a pogled sa terase Taormine na moćnu Etnu je jedinstven.

03.10.   VALETA

Malta spada u najmanje i najbogatije države Evropske unije. To je ostrvski arhipelag smešten u sredini Sredozemnog mora, izmedju Italije i Tunisa, pa mu je i takva istorija, mešavina istoka i zapada. La Valeta je dobila ime po Velikom Majstoru Malteških vitezova, Jeanu de Valetti, koji je uspešno odbranio grad od Turaka 1565. godine. Istorija je ovde na svakom koraku, Malta je bila jedan od bedema odbrane hrišćanstva na Mediteranu. Medina je nekada bila glavni grad Malte, a danas je poznata pod nadimkom “Grad tišine”, gde živi malteško plemstvo i najbogatiji ostrvljani.

04.10.     DAN NA MORU  

MSC Seaview je najnoviji brod kompanije MSC, klase Seaside i još uvek je u izgradnji, sa predvidjenom cenom od 700 miliona evra. Porinuće je zakazano za juni 2018. godine. Brod će biti dugačak 323 m i imaće kapacitet od 5000 putnika o kojima će brinuti posada od 1500 članova. MSC brodovi su sinonim za italijanski dizajn i eleganciju i predstavljaju vrhunac tehnologije i udobnosti koja se može pružiti putniku na krstarenju. MSC Seaview nudi mnoštvo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: restorani, bazeni i vodeni park, teretana, sportski tereni za košarku, odbojku, tenis... Za najmlađe, odvojen je poseban deo samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište sa predstavama u stilu Broadway-a i Las Vegasa, diskoteka, kazino, barovi i saloni. U samom srcu broda nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellnes centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje: od sauna i turskih kupatila, sale za talasoterapiju, prostora za opuštanje i sobe za masažu.

05.10.   BARSELONA

Glavni grad španske regije Katalonija je jedan od najposećenijih gradova Mediterana. Neodoljiva privlačnost Gaudijevih arhitektonskih dela je i dalje neprevazidjena. Sagrada Familia, Casa Mila i casa Batllo se moraju videti, a gužva i užurbanost ulica Ramblas i Gotske četvrti doživeti.

06.10.   MARSEJ

Marsej je drugi grad po veličini u Francuskoj i jedna od najvažnijih luka na Sredozemlju. Često se opisuje epitetom “Vrata Orijenta”, zbog brojne afričke i bliskoistočne populacije. To je grad velikih etničkih i verskih različitosti koje se prepliću i čine da se osećate kao na raskrsnici Evrope, Afrike i Azije. Pogled na grad sa brda na kojem se nalazi Katedrala Notre Dame de la Garde je spektakularan, jednim pogledom možete obuhvatiti istoriju staru 26 vekova, uz neverovatno plavetnilo mora i neba. Centralne ulice grada i Stara luka su nedavno renovirane i sijaju punim sjajem.

07.10.  ĐENOVA – MILANO – BEOGRAD

Nakon doručka, iskrcavanje sa broda i vožnja autobusom prema Milanu. U zavisnosti od vremena iskrcavanja i vremena leta, razgledanje i slobodno vreme u Milanu. Transfer do aerodroma. Let Air Serbia JU 545 na relaciji Milano - Beograd sa poletanjem u 20:55h. Dolazak u Beograd u večernjim časovima. Kraj putovanja.

CENE ARANŽMANA PO OSOBI

mogućnost plaćanja u ratama

1.099,00€

(smeštaj u unutrašnjoj kabini)

1.199,00€

(smeštaj u prozorskoj kabini)

1.299,00€

(smeštaj u balkonskoj kabini)

*Deca do 12 godina u kabini sa dve odrasle osobe plaćaju – 499 ,00 €

*Deca od 12-18 godina u kabini sa dve odrasle osobe plaćaju – 599,00 €

DOPLATA ZA 1/1 KABINU – NA UPIT

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Povratnu avio kartu Beograd - Milano - Beograd sa uključenim aerodromskim taksama
 • Sve transfere aerodrom - hotel - luka - aerodrom
 • Usluge turističkog vodiča na srpskom jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja
 • Noćenje sa doručkom u Đenovi u hotelu kategorije 4*
 • 8-dnevno krstarenje na brodu MSC Seaview (kabine na brodu sa tuš/WC, klima, sef, TV, fen, peškiri), puni pansion sa raznovrsnim jelima, voda, kafa, čaj, sokovi, užina, kapetanova gala večera sa posebnim menijem, bazeni, đakuzi, fitness centar, diskoteka, pozorište, biblioteka, raznovrsne dnevne aktivnosti, usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga
 • Lučke takse u iznosu od 130,00€

OBAVEZNA DOPLATA NA BRODU:

 • Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu 70€ po osobi za čitavo krstarenje i 35€ za decu starosti od 2 do 13 godina (Brodar može naknadno promijeniti iznos napojnica.)

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Individualne troškove
 • Fakultativne izlete (Monako, Portofino, Napulj, Mesina/Taormina, Malta, Barselona, Marsej/Aix en Provence)
 • Ličnu potrošnju (alkoholna i sva druga pića koja se naručuju u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstveni tretmani i tretmani lepote, usluga frizerskog salona, telefonski pozivi i internet)
 • Zdravstveno osiguranje
 • Troškove izdavanja svih potrebnih viza

NAPOMENE :

 • Sve odredbe i pravila tokom krstarenja definisana su pravilnikom brodara MSC Cruises
 • Brodar zadržava pravo promene programa krstarenja i ostale promene usled nepredviđenih okolnosti po međunarodnim propisima o plovidbi i prevozu putnika morima
 • Ogranizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja u slučaju nepredviđenih okolnosti

Organizator putovanja ne snosi nikakvu odgovornost za neispravnost pasoša ili za neblagovremenu dostavu svih dokumenata potrebnih za obezbeđivanje viza, kao ni odgovornost ukoliko diplomatsko konzularno predstavništvo odbije izdavanje vize ili ako imigraciono odeljenje strane zemlje učesniku putovanja ne odobri ulazak u zemlju.

 • Putnici koji putuju sa stranim putnim ispravama prilikom zaključenja ugovora moraju obavestiti Organizatora putovanja, odnosno Posrednika u prodaji turističkih putovanja sa pasošem koje zemlje će putovati. Ukoliko odluče da otputuju sa pasošem druge zemlje, odnosno nakanadno obezbeđenim pasošem zbog isteka ili nestanka prethodnog, putnici neće moći da se ukrcaju na brod, bez prethodnog obaveštavanja Organizatora putovanja o promeni pasoša.
 • Maloletni putnici koji putuju u pratnji jednog roditelja, tokom putovanja moraju imati overenu saglasnost drugog roditelja
 • Za sve informacije date usmenim ili telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost.

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa banke na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 40% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (gorivo, hotel, putarine i slično), cena aranžmana podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinom, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card, Maestro, American Express), ili uplatom na račun.

- Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master Card, American Express) do 6 mesečnih rata bez kamate.

Organizator putovanja ima licencu OTP 58/2015. Jolly Holidays d.o.o. Licenca OTP: 303/2010 od 17.02.2010. je ovlašćeni posrednik. Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije kao i opštim uslovima putovanja i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA)

Cenovnik br.1