logo v1

Chrousso Village ★★★

1 (1) 10 10 11 (2) 11 12 (2) 12 13 14 15 (2) 15 16 (2) 16 17 19 2 3 4 5 5 6 6 7 8 9

Klub hotel, nalazi se na vrhu prvog prsta, Kasandre. Udaljen je 120km od Soluna, 2km od mesta Paliouri, 450m od plaže Chrousso Bay (ulica deli hotel od plaže). Raspolaže sa 159 smeštajnih jedinica, tipa studio ili apartman, raspoređenih u glavnoj i 15 jednospratnih zgrada u prostranom hotelskom kompleksu površine 40 hektara. Hotel ima restoran, bar, bar na plaži, snek bar, 2 otvorena i 2 dečija bazena, stoni tenis, mini market, prodavnicu, terene za košarku, odbojku i tenis, mini klub. Svaka soba ima kupatilo (tuš), terasu ili verandu, klimu, SAT TV, telefon, sef, fen za kosu. Studio:površine 27 m², u prizemlju ili na spratu, spavaća soba sa čajnom kuhinjom (bez pribora za kuvanje), namenjena za 2-4 osobe(četvrta osoba - dete do 12 godina). Apartman:površine 40 m², u prizemlju ili na spratu; dnevni boravak sa čajnom kuhinjom (bez pribora za kuvanje) i pomodnim ležajevima (sofa), spavaća soba i terasa ili veranda; namenjeni su za smeštaj 2-5 osoba (peta osoba - dete do 12 godina). Korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži-uz doplatu.Mogućnost najma peškira za plažu, uz deposit. Ishrana je na bazi švedskog stola – samoposluživanje.

www.chrousso.de

CENE IZRAŽENE PO OSOBI PO NOĆI ILI PO SOBI PO NOĆI – posebno naznačeno

CHROUSSO VILLAGE 3* -   Usluga sve uključeno
Termini min-max osoba 29.04-03.06 04.06-17.06 18.06-15.07 16.07-21.08
24.09-05.10 10.09-23.09 22.08-09.09
STUDIO 2+2 49 66 86 107
APARTMENT 2-5 62 80 99 113
Minimalni broj noći 3 3 3 5
TREĆA ODRASLA OSOBA IMA POPUST -30% U STUDIJU I APARTMANU; ČETVRTA ODRASLA OSOBA IMA POPUST -30% U APARTMANU.
PRVO   DETE 0-11,99 GOD JE GRATIS U STUDIJU I APARTMANU; DRUGO DETE 2-11,99 GOD U STUDIJU PLAĆA 17 EUR PO NOĆI;
DRUGO DETE 0-11,99 GOD U APARTMANU JE GRATIS; TREĆE DETE U APARTMANU PLAĆA 29 EUR PO NOĆI;
STUDIO PRIMA 3 ODRASLIH ILI 2 ODRASLIH + 2 DECE (DRUGO DETE JE NA UPIT). APARTMAN PRIMA 4 ODRASLIH ILI 2 ODRASLIH + 3 DECE (3 DETE JE NA UPIT)
20% POPUSTA ZA REZERVACIJE I UPLATU U IZNOSU 80% DO 30.04.2016.

Legenda: Sve uključeno (doručak, ručak, večera, užine, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po detaljnijem opisu sa sajta hotela ili po pisanoj informaciji agencije);  PROMO/EKO – tip sobe se određuje na recepciji prema raspolaživosti,  prilikom dolaska; sobe u odnosu na standardne  sobe su  manje, bez pogleda  i neke nemaju balkon  ili  terasu, DVOKREVETNA SOBA - standardno opremljena po opisu u katalogu, površine oko 16m2; DBL SUPERIOR SOBA - veće površine i bolje opremljenosti od standardne; Maisonette – jedna soba na dva nivoa povezana stepenicama; Family soba/Family suite - jedna smeštajna jedinica veće površine predviđena za porodice; Studio – jedna prostorija sa mini kuhinjom; Apartman –veća smeštajna jedinica sa spavaćom i dnevnom sobom; Suite – najčešće dve prostorije koje ne moraju biti odvojene vratima, opremljene su isto ili bolje od superioro sobe; Standard suite – najčešće dve prostorije koje ne moraju biti odvojene vratima, opremljene su isto ili bolje od superior sobe; Family apartman – veća smeštajna jedinica sa spavaćom i dnevnom sobom namenjena porodicama;Baby apartman – jedna prostorija sa mini kuhinjom namenjena za dve osobe; Junior suit - jedna prostorija veće površine; Marina junior suite - jedna prostorija veće površine sa pogledom na  marinu; Bungalow soba - poseban deo hotela u bungalovima u prizemlju ili na 1. spratu u kome je standardna soba; Deluxe soba – luksuzno opremljena soba; Deluxe suite - luksuzno opremljen apartman; Deluxe junior suite – luksuzno opremljena soba veće površine; Deluxe family suite – luksuzno opremljena soba veće površine predviđena za porodice; Grand suite – luksuzno opremljena soba;Suite BF – smeštajna jedinica veće površine od junior suita sa pogledom na more; Superior suite – smeštajna jedinica veće površine od junior suita; Executive soba - jedna prostorija veće površine;Executive suite - apartman sa spavaćom i dnevnom sobom, luksuzno opremljen; Premium suit - površine oko 40 m2, sa dnevnom i spavaćom sobom; Loft family suite – prostorija sa mini kuhinjom i potkrovljem kao spavaća soba; Luxury loft suite – dnevna soba i spavaća soba koja je u potkrovlju; Superior apartman– veća prostorija sa izdvojenom mini kuhinjom, površine oko 30m2, u prizemlju ili na 1. spratu; Deluxe apartman -veća smeštajna jedinica sa spavaćom i dnevnom sobom, mini kuhinjom, na 1. ili 2 .spratu, površine oko 30m2; Deluxe green apartman– veća prostorija sa mini kuhinjom, površine oko 30m2, u prizemlju; Family bungalow - poseban deo hotela u bungalovima u prizemlju ili na 1. spratu u kome je standardna soba za porodice.

NAPOMENA:
Dinarski deo po rezervaciji  iznosi  1.250 din.
Troškovi promene već potvrđene rezervacije iznose  950 din po rezervaciji.
Doplate ne podležu popustima za rani buking.
Najam jednokrevetnih soba je moguć na upit.
U pojedinim hotelima cene ne važe u TERMINU Uskrsa.

CENA  UKLJUČUJE :
smeštaj u hotelu, Aparthotelu, studiju, apartmanu,  izabrani broj noći  na bazi uplaćene usluge;

CENA NE UKLJUČUJE:
međunarodno putno osiguranje putnika - uplata se vrši  kod organizatora putovanja;
individualne troškove i sve nepomenute usluge;

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan BEOGRAD-HALKIDIKI – Dolazak u hotel posle 14h. Usluga prema programu. Noćenje.
2. dan do poslednji dan – Slobodni dani za individualna razgledanja posete i odmori. Usluga prema programu. Noćenje.
Poslednji dan – Napuštanje hotela do 10h. Kraj programa.      

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Prilikom prijave uplaćuje se avans od najmanje 50% ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska.
Plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Organizator može povećati ugovorenu cenu samo u slučaju povećanja cena  hotelskih usluga ili značajne promene kurseva valuta. Ukoliko je povećanje manje od 10% ugovorene cene, organizator za povećanje ne mora tražiti saglasnost putnika.
Ako dodje do bilo kakve promene u prijavi putnika, ista će se tretirati kao otkaz aranžmana i nova rezervacija će se raditi po tada važećem cenovniku.
- Gotovinski, čekovima gradjana, kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card, Maestro, American Express), ili uplatom preko računa.
- Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa Master Card, American Express) do 6 mesečnih rata bez kamate, isključivo u agenciji Jolly Holidays.
- Čekovima gradjana na  rate, isključivo u agenciji Jolly Holidays.

VAŽNE NAPOMENE:
Potvrda hotela u roku od 48h po prijavi putnika.
Prilikom prijave, putnik uplaćuje akontaciju u iznosu koji je naveden kroz cenovnik. U slučaju da hotel ne potvrdi rezervaciju, akontacija se vraća putniku;
Cene važe za boravak od minimum 5 noćenja, osim u slučaju kada je drugačije navedeno;
Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, osim ako u tabeli nije drugačije naznačeno;
Hotelski dan započinje posle 14h prvog dana aranžmana, a završava se u 10h poslednjeg dana aranžmana;
Uslovi otkaza u pojedinim hotelima se razlikuju od Opštih uslova putovanja. Za te hotele su dati posebni uslovi, prema hotelskim pravilima. Tamo gde to nije naznačeno, važe Opšti uslovi putovanja.
Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost;
Opisi smeštajnih kapaciteta nalaze se u sklopu programa, a opisi sa fotografijama smeštajnih kapaciteta na web sajtu  www.jolly.rs;
Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni ispravnost putnih i drugih isprava. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu – organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja;
Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom;


Cenovnik br. 1 od 29.12.2015.
Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Jolly Holidays d.o.o. – Licenca OTP: 303/2010 od 7.02.2010. Organizator ima Zakonom o turizmu propisane polise osiguranja od  insolventnosti br. 226655 od  01.06.2015. i za naknadu štete br. 226654 od 01.06.2015. Milenijum osiguranje  a.d.o.  adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10L   Novi Beograd  tel: 011/7152 329