Grand Hotel Tornik

 

GRAND HOTEL TORNIK 5*

                                                                  PROMO PONUDA

                          SOPSTVENI PREVOZ, INDIVIDUALNI POLASCI

Planina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom u Srbiji, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 km jugo-zapadno od Beograda. Ime je dobila zlatnim borovima, koji su, kao prirodna retkost, pod zaštitom. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka.. Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.). U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i etnološki spomenici i atrakcije.

PROGRAM PUTOVANJA

PRVI DAN: Smeštaj u sobe najksanije posle 15h00. Noćenje.

DRUGI DAN-PRETPOSLEDNJI DAN: Doručak. Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Noćenja.

POSLEDNJI DAN:Doručak. Napuštanje soba najkasnije do 10h00. Kraj usluga

 

                                                PROMO LETO NA ZLATIBORU                  

                CENA ZA DVE OSOBE: 117 evra po noći

  • Prvo dete do 6 godina boravi gratis u pratnji dve odrasle osobe
  • Drugo dete do 6 godina plaća 14 evra po noći
  • Deca od 6 do 12 godina plaćaju 28 evra po noći

   U CENU JE URAČUNATO:

   -Smeštaj po noći za dve osobe u dvokrevetnoj sobi, sa doručkom i večerom

   -Neograničeno korišenje SPA & Wellness centra

   U CENU NIJE URAČUNATO:

   -Prevoz do/od hotela

   -Boravšna taksa

Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji.

Povratna karta po osobi iznosi 30 evra, a u jednom pravcu 15 evra (bez obzira na uzrast putnika). Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd). Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS banke na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 40% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja.

Ukoliko dođe do promene kursa za više od 5%, hotel zadržava pravo promene cena. Avansne uplate su zagarantovane. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express), ili uplatom na račun.

- Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, American Express) na rate: uplata avansa u iznosu od 40%, a preostali iznos na 6 mesečnih rata bez kamate.

- Čekovima gradjana na rate (bez kamate): uplata avansa u iznosu od 40%, a preostali iznos u tri jednake mesečne rate.

VAŽNE NAPOMENE:

-Aranžman je individualan i važi samo za vreme trajanja promo perioda .

-Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

-Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Jolly Holidays D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

-Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se najkasnije od 15h00/ datuma početka rezervacije do 10h00 poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h00 i poslednjeg dana nakon 10h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Jolly Holidays D.O.O. od 25.1.2018.

– Licenca OTP: 303/2010 od 17.02.2010. Organizator ima Zakonom o turizmu propisanu polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete br. 30000005222 od 15.01.2018. AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE MILENIJUM OSIGURANJE ADO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD), adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10L tel: 011/ 7152 300

Cenovnik broj 1. od 20.08.2018.

OPIS HOTELA

Grand Hotel Tornik 5*, Alekse Popovića bb, Zlatibor     www.hoteltornik.rs

Novoizgradjen hotel, jedini kategorije 5* na Zlatiboru. Nalazi se na nadmorskoj visini 1.010m, gde se susreću planinske i morske struje.

Lokacija: oko 800m od centra prema naselju Kamalj.

Sadržaj: 127 soba i apartmana, recepcija, lobby bar, pansionski restoran, kamin sala, atraktivna terasa od 1.500m2 sa panoramskim pogledom na vrhove Tornika, ekskluzivni SPA&Wellness centar koji se prostire na površini 2.250m2,  najsavremenije opremljen kongresni kompleks, parking.

Dvokrevetne sobe (sa francuskim ležajem):  TV, telefon, Wi-Fi, sef, mini bar, kupatilo, fen, ogrtač za kupanje, papuče.
Twin sobe (sa dva odvojena ležaja):  TV, telefon, Wi-Fi, sef, mini bar, kupatilo, fen, ogrtač za kupanje, papuče.
Junior Apartmani: dnevni boravak sa garniturom za sedenje i spavaća soba , TV, mini bar, telefon, Wi-Fi, kupatilo, sef, fen, bade mantil i papuče.

SPA&WELLNESS CENTAR

Sadržaj: 2 zarvorena bazena, jedan dečiji bazen, djakuzi, bio sauna, finska sauna, ruska banja, tepidarijum, hammam, relax soba sa himalajskom solju, laconium, ledena fontana, veseli tuševi, masaže i tretmani, suva masažna staza sa oblim kamenjem različite granulacije, wellness bar.

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2021 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com