logo v1

Hotel Mona ★★★★

01 02 03 04 05 06 07 08

                     

HOTEL MONA 4*

                                                                           PAKET 3=4

                          SOPSTVENI PREVOZ, INDIVIDUALNI POLASCI

Planina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom u Srbiji, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 km jugo-zapadno od Beograda. Ime je dobila zlatnim borovima, koji su, kao prirodna retkost, pod zaštitom. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka.. Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.). U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i etnološki spomenici i atrakcije.

PROGRAM PUTOVANJA

PRVI DAN: Smeštaj u sobe najksanije posle 15h00. Noćenje.

DRUGI DAN-PRETPOSLEDNJI DAN: Doručak. Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Noćenja.

POSLEDNJI DAN:Doručak. Napuštanje soba najkasnije do 10h00. Kraj usluga

- 25% POPUSTA

                             PAKET 3=4, VAŽI U PERIODU: 26.08.-30.08.2018.

  • Paket za boravak od 5 dana / 4 noći, po ceni za 3 noći
  • Usluga na bazi noćenja sa doručkom
  • Besplatno korišćenje bazena i fitness centra
  • Deca do 7 godina borave gratis u pratnji dve odrasle osobe
  • Celodnevni animacijski program za decu u renoviranoj igraonici Monici

CENA PAKETA (5 dana / 4 noći) po osobi u:

  • standard sobi (max 2 osobe) – 150 eur
  • komfort sobi (max 4 osobe)  – 180 eur
  • superior sobi (max 4 osobe) – 211 eur

          DOPLATE

  • Cena paketa 5 dana / 4 noći u jednokrevetnoj standard sobi iznosi 267 eur

U CENU JE URAČUNATO:

-Smeštaj po osobi, 4 noćenja (prema paketu) u izabranom tipu sobe, sa doručkom.

-Korišćenje NOVOG wellness centra (prema sadržaju paketa)

U CENU NIJE URAČUNATO:

-Prevoz do/od hotela.

Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji.

Povratna karta po osobi iznosi 30 evra, a u jednom pravcu 15 evra (bez obzira na uzrast putnika). Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd). Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

NAPOMENE :

Doručak i večera se služe sa izložbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 30 gostiju. U suprotnom, gost bira pansionski obrok na bazi ankete.

U slučaju nepojavljivanja, otkazivanja ili skraćenja boravka gosta ili grupe, hotel zadržava pravo naplate u skladu sa Politikom naknade štete hotela.

Držanje kućnih ljubimaca je dozvoljeno u skladu sa kućnim redom i pravilima hotela i potrebna je najava.

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS banke na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 30% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja.

Cene su rađene na paritetu 1€=125 RSD i ukoliko dođe do promene kursa za više od 5%, hotel zadržava pravo promene cena. Avansne uplate su zagarantovane. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express), ili uplatom na račun.

- Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, American Express) na rate: uplata avansa u iznosu od 40%, a preostali iznos na 6 mesečnih rata bez kamate.

- Čekovima gradjana na rate (bez kamate): uplata avansa u iznosu od 40%, a preostali iznos u tri jednake mesečne rate.

VAŽNE NAPOMENE:

-Aranžman je individualan i važi samo za datume navedene u programu .

-Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

-Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Jolly Holidays D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

-Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se najkasnije od 15h00/ datuma početka rezervacije do 10h00 poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h00 i poslednjeg dana nakon 10h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

-Organizator putovanja ne može biti odgovoran ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u hotelskim sobama i hotelskom objektu.

-Ukoliko jedan od sadržaja hotela nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, organizator putovanja ne snosi odgovornost za isto.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Jolly Holidays D.O.O. od 25.1.2018.

– Licenca OTP: 303/2010 od 17.02.2010. Organizator ima Zakonom o turizmu propisanu polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete br. 30000005222 od 15.01.2018. AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE MILENIJUM OSIGURANJE ADO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD), adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10L tel: 011/ 7152 300

Cenovnik broj 7. od 08.08.2018.

OPIS HOTELA

Hotel Mona 4*     www.monazlatibor.com

Lokacija: nalazi se u centru naselja, okružen borovom šumom, oko 200 m od jezera.

Sadržaj: 120 soba i apartmana, recepcija, bar sa poslastičarnicom, restoran "Perun", restoran "Vila", wellness centar, relax soba, sauna, turski hamam, arapski razul, kapsula zdravlja, kozmetički salon, masaže, hidromasažne kade, fitnes centar, bazen sa turbodžetom, kongresni centar, parking. Igraonica Monica je pravi raj za decu svih uzrasta. Opremljena je velikim lavirintima, bazenom sa lopticama, zidom za planinarsko penjanje, lego kockama, toboganom, kućicom -vetrenjačom, košem, strunjačama itd.

Standardne sobe (20 m2):  TV, telefon, internet, sef, mini bar, kupatilo, fen. Kapacitet 1- 2 osobe.
Komfort sobe (26-30 m2): LCD TV, telefon, internet, sef, bešumni mini bar, kupatilo, fen. Jedan ili dva pomoćna ležaja. Kapacitet: 1-4 osobe.
Superior sobe (30 m2): LCD TV, bešumni mini bar, telefon, klima uredjaj, kupatilo, sef, fen, internrt, bade mantil I papuče. Jedan pomoćni ležaj standardnih dimenzija. Kapacitet: 1-4 osobe.

Apartman klasik (35-40 m2): dnevni boravak i spavaća soba (međusobno spojeni vratima), garnitura za sedenje, LCD TV, bešumni mini bar, telefon, klima uredjaj, kupatilo, sef, fen, internet, bade mantil I papuče. Kapacitet: 1-2 osobe.
Apartman MONA (45- 50 m2): luksuzni apartman, dnevni boravak i spavaća soba međusobno spojene vratima, garniture za sedenje i spavanje u dnevnom boravku, LCD TV, bešumni mini bar, telefon, klima uredjaj, kupatilo, sef, fen, internet, bade mantil I papuče. Kapacitet: 1-4 osobe.

Postoje sobe koje mogu da prime kućne ljubimce i sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Ishrana: doručak i večera, su na bazi samoposluživanje – izbor više jela i to samo u slučaju da u hotelu boravi više od oko 30 gostiju, u suprotnom ishrana je na bazi menia -jedno jelo bez izbora.