Hunguest Hotel Forras ★★★★ sup

SEGEDIN
HUNGUEST HOTEL FORRAS 4*sup  AQUAPOLIS
 INDIVIDUALNI PROGRAM SOPSTVENIM PREVOZOM

Segedin se nalazi na jugu Madjarske, u blizini granice sa Srbijom, u središnjem delu panonske nizije i ima populaciju oko 175.000 stanovnika.  Podignut je na ušću reke Moriš u Tisu i predstavlja regionalni centar jugoistočnog dela zemlje i glavni grad županije Čongrad. Područje grada i okoline bilo je naseljeno još u antičko doba, a pod današnjim nazivom se prvi put pominje i XII veku.  Krajem XV veka prvi put je dobio status slobodnog kraljevskog grada, a Turci su ga osvojili sredinom XVI veka i sa Orijenta doneli papriku, čija proizvodnja i prerada danas predstavlja važnu granu prehrambene industrije.  Od vremena otomanske vladavine, u Segedinu žive i Srbi, koji su u XVIII veku činili čak polovinu gradskog stanovništva. U tom periodu je izgradjena Srpska pravoslavna crkva, danas u najužem gradskom jezgru. Ostale znamenitosti grada su: Univerzitet, Katedrala, Gradsko pozorište. Poznat je i po svojim termalnim izvorima, a izgradnjom vodenog parka “Akvapolis” 2010 g. Segedin je dobio još jednu turističku atrakciju.

Prvi dan: dolazak u hotel, smeštaj posle 14:00h. Boravak u hotelu  na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan: napuštanje hotelskih soba ili apartmana najkasnije do 12:00h

PREVOZ: Svakodnevni polasci  iz Beograda do Segedina, sa kućne adrese do hotela. Vremena polazaka nisu fiksna, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja.
Cena za jedan pravac 30€, a cena povratne karte 50€ po osobi.


Cena po osobi u €

PAKETI ZA BORAVAK OD 01.04.2016. – 01.04.2017.
                01.04.2016. – 30.06.2016.

           01.07.2016. – 31.08.2016.

Hotel Tip smeštaja/usluga

               01.09.2016. – 01.04.2017.

 
   2 noći 5 noći 7 noći    1 noć 5 noći 7 noći

Hunguest

hotel FORRAS

4*superior

1/2 HB 112 260 343 70 332 438
PL HB 80 185 245 52 242 319
apartman 2+2 HB 128 420 392 81 377 501
1/1 HB 156 365 476 97 457 606

 
Legenda svih tabela: 1/2 - dvokrevetna soba, 1/1 - jednokrevetna soba, apartman 2+2- dve prostorije, PL - pomoćni HB - polupansion (dorucak/vecera).

CENE IZ TABELA NE VAŽE U PERIODU NOVE GODINE I BOŽIĆA

SEGEDIN AQUAPOLIS  /  Wellness i Spa kompleks „Aquapolis“ predstavlja jedan od najvećih vodenih parkova u Mađarskoj i nudi veliki izbor zabavnih i wellness programa

 

U CENU SMEŠTAJA JE URAČUNATO:
Smeštaj u izabranom tipu sobe za odabrani  broj noćenja (2,5 ili 7- prema tabeli), na bazi polupansiona (doručak i večera- švedski sto).
Korišćenje susednog kompleksa bazena „Napfényfürdő Aquapolis Szeged“ (zavisi od izabranog broja noćenja, izuzev poslednjeg dana boravka).
Ulaznicu za Tihi wellness (3 sata dnevno za osobe preko 16 god.) i poslednjeg dana boravka najkasnije do 11časova.
Bežični WIFI internet.
Korišćenje bade mantila.

U CENU SMEŠTAJA NIJE URAČUNATO:
Povratni prevoz do odredišta.
Boravišna taksa 1.8 EUR dnevno po odrasloj osobi preko 18 godina – plaća se direktno na recepciji hotela.
Parking i garažno mesto.
Međunarodno putno osiguranje.        
Individualni troškovi.
    
POPUSTI :
U pratnji dve odrasle osobe deca do 4 godine borave u hotelu besplatno i koriste zajednički ležaj.
U pratnji dve odrasle osobe dete od 4-12 god ima popust 50%  - koristi pomoćni ležaj.
Osobe starosti više os 12 godina plaćaju cenu trećeg, pomoćnog ležaja.
Krevetac za decu do 2 godine bez doplate , najam shodno raspoloživosti.

NAPOMENA ZA PARKING HOTELA:
od 01.06.2014 parking za goste hotela pored/iza hotela je besplatan, ali je ograničen (maksimalno 40 parking mesta) i ukoliko nema raspoloživih mesta- parking se doplaćuje kako na hotelskom parkingu tako i u hotelskoj garaži.

VAŽNE NAPOMENE:
Aranžman je individualan. Putnici sami biraju datum i dužinu boravka u hotelu.
Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Jolly Holidays d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja.
Hotel je u obavezi da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Svi posebni troškovi koji nisu obuhvaćeni cenom putovanja, kao i eventualne štete, plaćaju se direktno na recepciji hotela.
Pomoćni ležaj je manji od standardnog. Uvećini objekata je to ležaj na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelja na rasklapanje.
Jednokrevetne sobe se moraju posebno odobriti od strane hotela.
Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se najkasnije od 14h00/ datuma početka rezervacije do 11h00 poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14h00 i poslednjeg dana nakon 11h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
Organizator putovanja ne može biti odgovoran ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u hotelskim sobama i hotelskom objektu.
Ukoliko jedan od sadržaja hotela nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, organizator putovanja ne snosi odgovornost za isto.
Navodi o sadržaju koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Doplata, na licu mesta-na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga–shodno pravilima hotela
Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja. Obavezno je dostavljanje podataka koji omogućavaju neposredan kontakt sa maloletnikom koji putuje ili boravi u inostranstvu bez pratnje roditelja ili staratelja (ime, adresa i broj telefona osobe odgovorne za maloletnika u inostranstvu)-saglasnost oba roditelja overena u opštini ili sudu je neophodna.

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa banke na dan uplate.
Prilikom prijave uplaćuje se avans od najmanje 50% ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa aranžmana. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, ostatak je podložan promeni. Organizator može povećati ugovorenu cenu samo u slučaju povećanja cena  hotelskih usluga ili značajne promene kurseva valuta. Ukoliko je povećanje manje od 10% ugovorene cene, organizator za povećanje ne mora tražiti saglasnost putnika. Ukoliko dođe do bilo kakve promene u rezervaciji i prijavi putnika, ista će se tretirati kao otkaz aranžmana. Nova rezervacija će se raditi po tada važećem cenovniku.

NAČIN PLAĆANJA :
Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card, Maestro, American Express), ili uplatom preko računa.
Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa Master Card, American Express) do 6 mesečnih rata bez kamate, isključivo u agenciji Jolly Holidays.
Čekovima gradjana na rate (bez kamate), isključivo u agenciji Jolly Holidays.

OPIS  HOTELA
HOTEL HUNGUEST FORRAS 4* je i lečilište i Welnes hotel, pravo je mesto sa mediteranskim osećajem udaljeno na svega 10 minuta šetnje od centra grada, u zelenoj oazi, na obali Tise. Zgrada hotela je potpuno renovirana i otvorena 2010. godine. Sve sobe poseduju klima uredjaj, TV, telefon, sef, minibar.  Hotela je sa kupališnim kompleksom Aquapolis povezan zatvorenim toplim hodnikom.
Dodatni sadržaji: centar za kuglanje sa četiri staze i šankom za piće, bilijarski salon, dečija soba za igranje, Židro salon za negu lepote sa frizerskim i kozmetičkim uslugama, solarijum, usluge manikira i pedikira.
AQUAPOLIS jedan je od najvećih kupališnih kompleksa u Evropi koji može da primi do 3000 ljudi. Sadrži zabavni i welness program za svaki uzrast, unutrašnje i spoljnje bazene ukupne površine od 4400 m², najveći tobogan u Evropi (30 metara visine i 272 metra dužine), koji je otvoren tokom cele godine. Aquapolis sadrži , saune, sobe za masažu, „tihi wellness“ (zona za relaksaciju za starije od 16 godina sa sledećim uslugama: bazen za razonodu i penušavu kupku, finska sauna, infra sauna, parna komora, solna komora, tepidarij, aroma soba, spoljna sauna, mogućnost korišćenja 3 sata u toku dana, WIFI internet), dečje bazene, „baby world“, parnu kabinu, slanu kabinu, aroma kabinu. Svi sadržaje u Aquapolis-u je moguće koristiti besplatno u toku dana ukoliko se koristi hotelski smeštaj. U novom krilu za lečenje lekari specijalisti čekaju goste koji su došli  na reumatološke, fizioterapeutske i rehabilitacijske preglede. U okviru objekta u 14 dvokretnih soba  obezbedjena je  kompleksna nega -dnevna bolnica- gde gosti u kulturnom okruženju mogu da se odmaraju  i leče. Na dva nivoa zgrade za lečenje postoje sobe za pojedinačno vežbanje, za fizioterapiju, tretman sa  podvodnim vodenim mlazom, kupka sa ugljen-dioksidom, kade sa lekovitom vodom, prostori za tretman sa lekovitim blatom, grupno podvodno vežbanje, kupalište sa tegovima, prostori za masažu i sale za  vežbanje.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Jolly Holidays d.o.o. od 25.1.2016.
– Licenca OTP: 303/2010 od 17.02.2010. Organizator ima Zakonom o turizmu propisanu polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete br. 228912 od 25.01.2016. AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE MILENIJUM OSIGURANJE  ADO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD), adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10L  tel: 011/ 4407700

Cenovnik broj 1,  od 07.03.2016.

 

SEGEDIN
HUNGUEST HOTEL FORRAS 4*sup  AQUAPOLIS
 INDIVIDUALNI PROGRAM SOPSTVENIM PREVOZOM

Segedin se nalazi na jugu Madjarske, u blizini granice sa Srbijom, u središnjem delu panonske nizije i ima populaciju oko 175.000 stanovnika.  Podignut je na ušću reke Moriš u Tisu i predstavlja regionalni centar jugoistočnog dela zemlje i glavni grad županije Čongrad. Područje grada i okoline bilo je naseljeno još u antičko doba, a pod današnjim nazivom se prvi put pominje i XII veku.  Krajem XV veka prvi put je dobio status slobodnog kraljevskog grada, a Turci su ga osvojili sredinom XVI veka i sa Orijenta doneli papriku, čija proizvodnja i prerada danas predstavlja važnu granu prehrambene industrije.  Od vremena otomanske vladavine, u Segedinu žive i Srbi, koji su u XVIII veku činili čak polovinu gradskog stanovništva. U tom periodu je izgradjena Srpska pravoslavna crkva, danas u najužem gradskom jezgru. Ostale znamenitosti grada su: Univerzitet, Katedrala, Gradsko pozorište. Poznat je i po svojim termalnim izvorima, a izgradnjom vodenog parka “Akvapolis” 2010 g. Segedin je dobio još jednu turističku atrakciju.

Prvi dan: dolazak u hotel, smeštaj posle 14:00h. Boravak u hotelu  na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan: napuštanje hotelskih soba ili apartmana najkasnije do 12:00h

PREVOZ: Svakodnevni polasci  iz Beograda do Segedina, sa kućne adrese do hotela. Vremena polazaka nisu fiksna, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja.
Cena za jedan pravac 30€, a cena povratne karte 50€ po osobi.


Cena po osobi u €

PAKETI ZA BORAVAK OD 01.04.2016. – 01.04.2017.
                01.04.2016. – 30.06.2016.

           01.07.2016. – 31.08.2016.

Hotel Tip smeštaja/usluga

               01.09.2016. – 01.04.2017.

 
   2 noći 5 noći 7 noći    1 noć 5 noći 7 noći

Hunguest

hotel FORRAS

4*superior

1/2 HB 112 260 343 70 332 438
PL HB 80 185 245 52 242 319
apartman 2+2 HB 128 420 392 81 377 501
1/1 HB 156 365 476 97 457 606

 
Legenda svih tabela: 1/2 - dvokrevetna soba, 1/1 - jednokrevetna soba, apartman 2+2- dve prostorije, PL - pomoćni HB - polupansion (dorucak/vecera).

CENE IZ TABELA NE VAŽE U PERIODU NOVE GODINE I BOŽIĆA

SEGEDIN AQUAPOLIS  /  Wellness i Spa kompleks „Aquapolis“ predstavlja jedan od najvećih vodenih parkova u Mađarskoj i nudi veliki izbor zabavnih i wellness programa

 

U CENU SMEŠTAJA JE URAČUNATO:
Smeštaj u izabranom tipu sobe za odabrani  broj noćenja (2,5 ili 7- prema tabeli), na bazi polupansiona (doručak i večera- švedski sto).
Korišćenje susednog kompleksa bazena „Napfényfürdő Aquapolis Szeged“ (zavisi od izabranog broja noćenja, izuzev poslednjeg dana boravka).
Ulaznicu za Tihi wellness (3 sata dnevno za osobe preko 16 god.) i poslednjeg dana boravka najkasnije do 11časova.
Bežični WIFI internet.
Korišćenje bade mantila.

U CENU SMEŠTAJA NIJE URAČUNATO:
Povratni prevoz do odredišta.
Boravišna taksa 1.8 EUR dnevno po odrasloj osobi preko 18 godina – plaća se direktno na recepciji hotela.
Parking i garažno mesto.
Međunarodno putno osiguranje.        
Individualni troškovi.
    
POPUSTI :
U pratnji dve odrasle osobe deca do 4 godine borave u hotelu besplatno i koriste zajednički ležaj.
U pratnji dve odrasle osobe dete od 4-12 god ima popust 50%  - koristi pomoćni ležaj.
Osobe starosti više os 12 godina plaćaju cenu trećeg, pomoćnog ležaja.
Krevetac za decu do 2 godine bez doplate , najam shodno raspoloživosti.

NAPOMENA ZA PARKING HOTELA:
od 01.06.2014 parking za goste hotela pored/iza hotela je besplatan, ali je ograničen (maksimalno 40 parking mesta) i ukoliko nema raspoloživih mesta- parking se doplaćuje kako na hotelskom parkingu tako i u hotelskoj garaži.

VAŽNE NAPOMENE:
Aranžman je individualan. Putnici sami biraju datum i dužinu boravka u hotelu.
Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Jolly Holidays d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja.
Hotel je u obavezi da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Svi posebni troškovi koji nisu obuhvaćeni cenom putovanja, kao i eventualne štete, plaćaju se direktno na recepciji hotela.
Pomoćni ležaj je manji od standardnog. Uvećini objekata je to ležaj na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelja na rasklapanje.
Jednokrevetne sobe se moraju posebno odobriti od strane hotela.
Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se najkasnije od 14h00/ datuma početka rezervacije do 11h00 poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14h00 i poslednjeg dana nakon 11h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.
Organizator putovanja ne može biti odgovoran ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u hotelskim sobama i hotelskom objektu.
Ukoliko jedan od sadržaja hotela nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, organizator putovanja ne snosi odgovornost za isto.
Navodi o sadržaju koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Doplata, na licu mesta-na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga–shodno pravilima hotela
Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja. Obavezno je dostavljanje podataka koji omogućavaju neposredan kontakt sa maloletnikom koji putuje ili boravi u inostranstvu bez pratnje roditelja ili staratelja (ime, adresa i broj telefona osobe odgovorne za maloletnika u inostranstvu)-saglasnost oba roditelja overena u opštini ili sudu je neophodna.

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa banke na dan uplate.
Prilikom prijave uplaćuje se avans od najmanje 50% ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa aranžmana. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, ostatak je podložan promeni. Organizator može povećati ugovorenu cenu samo u slučaju povećanja cena  hotelskih usluga ili značajne promene kurseva valuta. Ukoliko je povećanje manje od 10% ugovorene cene, organizator za povećanje ne mora tražiti saglasnost putnika. Ukoliko dođe do bilo kakve promene u rezervaciji i prijavi putnika, ista će se tretirati kao otkaz aranžmana. Nova rezervacija će se raditi po tada važećem cenovniku.

NAČIN PLAĆANJA :
Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card, Maestro, American Express), ili uplatom preko računa.
Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa Master Card, American Express) do 6 mesečnih rata bez kamate, isključivo u agenciji Jolly Holidays.
Čekovima gradjana na rate (bez kamate), isključivo u agenciji Jolly Holidays.

OPIS  HOTELA
HOTEL HUNGUEST FORRAS 4* je i lečilište i Welnes hotel, pravo je mesto sa mediteranskim osećajem udaljeno na svega 10 minuta šetnje od centra grada, u zelenoj oazi, na obali Tise. Zgrada hotela je potpuno renovirana i otvorena 2010. godine. Sve sobe poseduju klima uredjaj, TV, telefon, sef, minibar.  Hotela je sa kupališnim kompleksom Aquapolis povezan zatvorenim toplim hodnikom.
Dodatni sadržaji: centar za kuglanje sa četiri staze i šankom za piće, bilijarski salon, dečija soba za igranje, Židro salon za negu lepote sa frizerskim i kozmetičkim uslugama, solarijum, usluge manikira i pedikira.
AQUAPOLIS jedan je od najvećih kupališnih kompleksa u Evropi koji može da primi do 3000 ljudi. Sadrži zabavni i welness program za svaki uzrast, unutrašnje i spoljnje bazene ukupne površine od 4400 m², najveći tobogan u Evropi (30 metara visine i 272 metra dužine), koji je otvoren tokom cele godine. Aquapolis sadrži , saune, sobe za masažu, „tihi wellness“ (zona za relaksaciju za starije od 16 godina sa sledećim uslugama: bazen za razonodu i penušavu kupku, finska sauna, infra sauna, parna komora, solna komora, tepidarij, aroma soba, spoljna sauna, mogućnost korišćenja 3 sata u toku dana, WIFI internet), dečje bazene, „baby world“, parnu kabinu, slanu kabinu, aroma kabinu. Svi sadržaje u Aquapolis-u je moguće koristiti besplatno u toku dana ukoliko se koristi hotelski smeštaj. U novom krilu za lečenje lekari specijalisti čekaju goste koji su došli  na reumatološke, fizioterapeutske i rehabilitacijske preglede. U okviru objekta u 14 dvokretnih soba  obezbedjena je  kompleksna nega -dnevna bolnica- gde gosti u kulturnom okruženju mogu da se odmaraju  i leče. Na dva nivoa zgrade za lečenje postoje sobe za pojedinačno vežbanje, za fizioterapiju, tretman sa  podvodnim vodenim mlazom, kupka sa ugljen-dioksidom, kade sa lekovitom vodom, prostori za tretman sa lekovitim blatom, grupno podvodno vežbanje, kupalište sa tegovima, prostori za masažu i sale za  vežbanje.

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Jolly Holidays d.o.o. od 25.1.2016.
– Licenca OTP: 303/2010 od 17.02.2010. Organizator ima Zakonom o turizmu propisanu polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete br. 228912 od 25.01.2016. AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE MILENIJUM OSIGURANJE  ADO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD), adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10L  tel: 011/ 4407700

Cenovnik broj 1,  od 07.03.2016.

 

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2021 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com