Terme Tuhelj

Hotel WELL 4*

                                      INDIVIDUALNI PROGRAM

Terme Tuhelj se nalaze u hrvatskom zagorju, u kraju sa nešto više od dve hiljade stanovnika, koji se ubrzano razvija zahvaljujući turizmu koji se temelji na lekovitoj termalnoj vodi i blatu. Prvi izvori otkriveni su u doba Rimljana, a tokom narednih stoleća ovaj kraj je imao ulogu važnog crkvenog i kulturnog središta. Medju značajne kulturne spomenike ubraja se i barokni Dvorac Mihanović sagradjen u XVIII veku, nazvan po pesniku Antunu Mihanoviću koji je u njemu često boravio. Termalno blato je prirodno lekovito sredstvo koje se stvara na izvoru termalne vode i sazreva na njegovom dnu. Sadrži sitnozrnastu strukturu sa oksidima silicijuma, aluminijuma, gvoždja, magnezijuma, kalijuma, natrijuma i sumpora. Posebno je blagotvorno za regeneraciju kože i anticelulitne terapije, koja se primenjuje u sklopu centra SPAeVITA i u Svetu Sauna.

PROGRAM BORAVKA

Prvi dan: Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.           Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

Postoji mogućnost MINIBUS PREVOZA sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji.

Povratna karta po osobi iznosi 80 evra, bez obzira na uzrast putnika. Minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd), Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

REDOVAN CENOVNIK   02.01. – 29.12.2020.

           Cena po osobi, po noći (minimum 2 noćenja)

TERMIN

NEDELJA-ČETVERTAK

     PETAK - SUBOTA

01.01.-06.01. //   10.04.-13.04.                        24.04.-03.05. //   11.06.-06.09.   23.10.-01.11. //     21.12.-31.12.

CLASSIC SOBE

           54                                                                                                        

             64,5

               77,5 *

           Cena po osobi, po noći (minimum 2 noćenja)

TERMIN

NEDELJA-ČETVERTAK

     PETAK - SUBOTA

01.01.-06.01. //   10.04.-13.04.                           24.04.-03.05. // 11.06.-06.09.   23.10.-01.11. //     21.12.-31.12.

PREMIUM SOBE

           62                                                                                                        

             77,5

               91*

DODATNI POPUST 10 % ZA BORAVAK 4 ILI VIŠE NOĆENJA

                 U CENU PAKETA JE UKLJUČENO:

 • Smeštaj u dvokrevetnoj Classic ili Premium sobi

Premium soba: u novom delu hotela Well : tuš/kada, fen za kosu, telefon, mini bar, TV, sef, balkon

Classic soba: u obnovljenom delu hotela Well: tuš/kada, fen za kosu, telefon, TV, mini bar

 • Polupansion – švedski sto
 • U terminima sa cenom obeleženom zvezdicom (*), usluga je all inclusive Light (doručak, ručak, večera +

pića tokom obeda)

 • Besplatan ulaz na bazene Vodenog planeta
 • 1 x besplatan ulaz u svet sauna (classic sobe)
 • Neograničeno korišćenje sauna sveta (premium sobe)
 • Besplatno kupanje na bazenima WellnesscentraTermalija & Thermal park Aqualuna u Termama Olimia,
 • Korišćenje fitness centra
 • „wellness bag“ (torba sa ogrtačem i peškirom)
 • Aqua aerobics, jutarnja gimnastika
 • Besplatan internet u sobi (WLAN)
 • Dnevni program sportskih aktivnosti, zabava, kulturni program...
 • Animacijski program u „mini klubu“ a decu

                 U CENU PAKETA NIJE UKLJUČENO:

                 ●   Boravišna taksa u iznosu od 1,35 € po osobi, po noći

DOPLATE:

● Pun pansion: 12 po osobi, na dan

● Jednokrevetna classic soba: 19 za noć

● Jednokrevetna premium soba: 29 za noć

● Apartman – junior suite: +30% po osobi

               ● Ulaz u saunu: 12 po osobi, na dan

              

POPUSTI :

● Dete do 4,99 godina boravi BESPLATNO u sobi sa dvoje odraslih

● Dete od 5 do 11,99 godina ima 50% popusta na dodatnom ležaju

● Dete od 5 do 11,99 godina ima 30% popusta na osnovnom ležaju

               ● Treća odrasla osoba ima 15% popust na dodatnom ležaju

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA

Plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa banke na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 40% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA

- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina card, Master card, Maestro, American Express), ili uplatom na račun.

- Kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, Maestro, American Express) na rate: upata avansa u iznosu 50%, a ostatak na 6 mesečnih rata.

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Preporučuje se putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.

OPIS HOTELA
HOTEL WELL 4*             
www.terme-tuhelj.hr

Savremeno opremljen hotel, koji nudi raznoliku ponudu wellness programa i mnogo gastronomskih užitaka. Poseduje moderan kongresni centar, zahvaljujući kome je izvrstan odabir za organizaciju različitih seminara i konferencija. Posebna pažnja se posvećuje animaciji djece, a nude se i brojni programi za celu porodicu. Hotel obuhvata 6 objekata, u kojima se ukupno nalaze 264 dvokrevetne sobe. 126 hotelskih soba na raspolaganju je u novoizgrađenim objektima (Premium sobe), a svih 138 soba u starom djelu hotela je obnovljeno (Classic sobe). U svim sobama dostupan je besplatan WiFi, klima uređaj, sef, LED TV, mini bar, fen za kosu i moderan nameštaj.

OPŠTE NAPOMENE

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa ● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja ● Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Agencija Jolly Holidays je ovlašćeni posrednik. Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku             neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su         određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2019 od 24.01.2019.             godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd,             ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011             3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa             broj 300059989 od 24.01.2019. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.                                                                                                                                                      Cenovnik br.1 od 16.10.2019.

 

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2021 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com