Hotel Nebojša ★★★

Hotel Nebojša 3*             www.hotel-nebojsa.com
Na olimpijskoj Jahorini, na njenom najsunčanijem delu i nadmorskoj visini od 1600m, nalazi se porodični hotel „Nebojša“. Hotel raspolaže sa 26 soba i 4 apartmana. Udobni ambijent restorana kapaciteta 80 mesta, idealno je mesto za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje. U sklopu hotela se nalazi konferencijski salon, kapaciteta 60 mesta sa kompletnom pratećom opremom za održavanje seminara, promocija i poslovnih sastanaka.  Zimska bašta je omiljeni kutak gostiju hotela i ujedno njegova „mala oaza“, gde se gosti prepuštaju čarima planinske lepotice. Staza i lift za početnike se nalaze odmah pored hotela. Usluge ski rentala i ski servisa su na raspolaganju. Sauna i salon za masažu samo su deo dodatnih sadržaja i usluga hotela „Nebojša“. Sve sobe imaju kupatilo, mini bar, tv, telefon. Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje. U slučaju manje od 15 odraslih osoba u hotelu, doručak i večera će biti na bazi menia-1 jelo bez izbora, servirano.

Jahorina se nalazi Bosni i Hercegovini, i predstavlja jednu od najlepših olimpijskih planina. Pripada dinarskom planinskom sistemu i prostire se na oko 30 km dužine, sa ograncima. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1.916 m nadmorske visine. Zahvaljujući svom jedinstvenom geografskom položaju ima veoma povoljnu klimu, kako zimi tako i leti. Prosečan broj dana sa snežnim pokrivačem na Jahorini je oko 175 - od početka oktobra do kraja maja, pa zimska skijaška sezona počinje polovinom decembra I traje do polovine aprila. Izvanredna konfiguracija terena, velika količina vrlo kvalitetnog snega, staze za alpske discipline, kao i blage padine (Rajska dolina), uvrstile su Jahorinu medju najpopularnije centre za ljubitelje zimskih sportova (alpsko skijanje, skijaško trčanje, snowboarding, ski safari na motornim sankama, klizanje i noćno skijanje). Preko 20 km dobro uređenih skijaških staza koje se prostiru od 1890 m do 1.200 m nadmorske visine kao i 8 ski liftova ukupnog kapaciteta 7.500 skijaša na sat, omogućavaju svim ljubiteljima zimskih sportova potpuno uživanje. Jahorina se ubraja u jednu od najlepših planina Evrope. Na njoj je svetska skijaška federacija verifikovala tri takmičarske staze (slalom, veleslalom i spust), koje ispunjavaju uslove za međunarodna takmičenja.

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan: Putovanje sopstvenim prevozom. Smeštaj u sobe najksanije posle 14h00. Noćenje.

Drugi dan-pretposlednji dan: Doručak. Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Noćenja.

Poslednji dan:Doručak. Napuštanje soba najkasnije do 11h00. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

 

                                            Cena smeštaja u EUR po osobi, po noći u dvokrevetnoj sobi:

PERIOD

     TIP SOBE

         USLUGA

         1 NOĆENJE

         01.12.2017 - 29.12.2017

           1/2

           HB

         35.30  EURA

         29.12.2017 - 03.01.2018

           1/2

           HB

         53.70  EURA

         03.01.2018 - 14.01.2018

           1/2

           HB

         43.00 EURA

         14.01.2018 - 14.02.2018

           1/2

           HB

         38.40  EURA

         14.02.2018 - 18.02.2018

           1/2

           HB

         43.00  EURA

         18.02.2018 - 25.02.2018

           1/2

           HB

         38.40  EURA

         25.02.2018 - 02.04.2018

           1/2

           HB

         35.30  EURA

               Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba; HB – polupansion (doručak I večera)

POPUSTI

Deca do 6 godina borave gratis, isključivo u pratnji dve odrasle osobe na zajedničkom ležaju.

Deca do 6 godina, u pratnji dve odrasle osobe, ako koriste pomoćni ležaj, plaćaju 50% cene noćenja za odraslu osobu.

Deca 6-12 godina plaćaju 50% cene noćenja za odraslu osobu, imaju pomoćni ležaj. Popust važi samo u pratnji dve odrasle osobe u istoj sobi.

Popust za treći, četvrti i peti ležaj za odraslu osobu: -20% od cene smeštaja (u višekrevetim sobama, trokrevetnim, četvorokrevetnim i porodičnim).

DOPLATE

Doplata za Ski lift hotela „NEBOJŠA“ -  dnevna karta 15.00 KM (približno 8 eur).

Doplata za jednokrevetnu sobu je 50%.

Doplata za dnevni boravak: 60KM (30,67 eur) za dve osobe

U CENU JE URAČUNATO:

-Smeštaj u dvokrevetnoj standardnoj sobi, na bazi polupansiona, po osobi/po noćenju.

-Upotreba saune.

U CENU NIJE URAČUNATO:

-Povratni prevoz do odredišta

-Boravišna taksa i osiguranje (Boravišna taksa je 1,27 EUR po osobi, po noći; Deca do 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu; Osiguranje je 0.25 EUR po osobi, po noći za odrasle i decu.)

-Ski lift hotela „Nebojša“ – cena dnevne karte je 15 KM.

-Međunarodno putno osiguranje                                                               

-Individualni troškovi                                                                                        

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa banke na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 40% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu i tržištu roba i usluga, cena aranžmana podleže promeni.

NAČIN PLAĆANJA :

- Gotovinski, čekovima građana, kreditnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express), ili uplatom na račun.

- Kreditnim karticama Banca Intesa banke na rate (Visa, Master, Maestro, American Express): uplata akontacije u iznosu 40% cene aranžmana, a preostali iznos do 6 mesečnih rata.

   - Čekovima gradjana na rate (bez kamate): uplata akontacije u iznosu 40% cene aranžmana, a preostali iznos u 3 jednake mesečne rate.

VAŽNE NAPOMENE:

-Aranžman je individualan. Putnici sami biraju datum i dužinu boravka u hotelu.

-Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

-Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Jolly Holidays d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja.

-Hotel je u obavezi da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Svi posebni troškovi koji nisu obuhvaćeni cenom putovanja, kao i eventualne štete, plaćaju se direktno na recepciji hotela.

-Pomoćni ležaj je manji od standardnog. U većini objekata je to ležaj na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelja na rasklapanje.

-Jednokrevetne sobe se moraju posebno odobriti od strane hotela.

-Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14h00 na dan početka rezervacije do 11h00 poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14h00 i poslednjeg dana nakon 11h00 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji. Za boravak u sobi do 14h00 na dan odlaska, naplaćuje se cena za dnevni boravak. Ako gost boravi u sobi i posle 14h00 na dan odlaska, plaća još cenu još jednog noćenja.

-Organizator putovanja ne može biti odgovoran ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u hotelskim sobama i hotelskom objektu.

-Ukoliko jedan od sadržaja hotela nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, organizator putovanja ne snosi odgovornost za isto.

-Navodi o sadržaju koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Doplata, na licu mesta-na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga–shodno pravilima hotela

-Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja. Obavezno je dostavljanje podataka koji omogućavaju neposredan kontakt sa maloletnikom koji putuje ili boravi u inostranstvu bez pratnje roditelja ili staratelja (ime, adresa i broj telefona osobe odgovorne za maloletnika u inostranstvu)-saglasnost oba roditelja overena kod notara je neophodna.

         Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja

       Licenca OTP: 303/2010 od 17.02.2010.

Organizator ima Zakonom o turizmu propisanu polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete br. 30000001192 od 25.01.2017. AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE MILENIJUM OSIGURANJE ADO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD), adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10L tel: 011/ 4407700

Cenovnik broj 1, od 28.11.2017.

OPIS HOTELA

Hotel NEBOJŠA 3*                                          www.hotel-nebojsa.com

Na olimpijskoj Jahorini, na njenom najsunčanijem delu i nadmorskoj visini od 1600m, nalazi se porodični hotel „Nebojša“. Hotel raspolaže sa 26 soba i 4 apartmana. Udobni ambijent restorana kapaciteta 80 mesta, idealno je mesto za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje. U sklopu hotela se nalazi konferencijski salon, kapaciteta 60 mesta sa kompletnom pratećom opremom za održavanje seminara, promocija i poslovnih sastanaka. Zimska bašta je omiljeni kutak gostiju hotela i ujedno njegova „mala oaza“, gde se gosti prepuštaju čarima planinske lepotice. Staza i lift za početnike se nalaze odmah pored hotela. Usluge ski rentala i ski servisa su na raspolaganju. Sauna i salon za masažu samo su deo dodatnih sadržaja i usluga hotela „Nebojša“. Sve sobe imaju kupatilo, mini bar, tv, telefon. Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje. U slučaju manje od 15 odraslih osoba u hotelu, doručak i večera će biti na bazi menia-1 jelo bez izbora, servirano.

 

 

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2021 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com