logo v1

Hotel Termag ★★★★

 

HOTEL TERMAG 4* se nalazi u centru Olimpijskog ski centra Jahorina, uz samu stazu i žičare, na 1550m nadmorske visine. Raspolaže komfornim sobama i apartmanima, sa kupatilom, mini barom, SAT TV, direktnom telefonskom linijom i internet mrežom.

Hotel je kompletno klimatizovan. Za svaku sobu je obezbeđeno parking mesto u podzemnoj garaži. Hotel ima restoran, koji nudi specijalitete domaće i međunarodne kuhinje, kao i veliki izbor vina. Tokom svog boravka, gosti mogu posetiti kamin salu i etno-restoran KOLIBA, dok se deca igraju u igraonici pod nadzorom profesionalnog osoblja. Vinoteka je pravo mesto za uživaoce plemenitih vina i sireva, može se koristiti čitaonica sa dnevnom štampom i časopisima. Gostima hotela Termag je na raspolaganju bazen, djakuzi, sauna, parno kupatilo, razne vrste masaža i solarijum. Za relaksaciju, održavanje vitalnosti, za opuštanje tela – gosti mogu konsultovati terapeuta i odabrati masažu ili tretman iz ponude. Voda u bazenu je ozonizovana. Blagotvorna dejstva ozona na kožu i organizam su višestruka. Gostima je na raspolaganju: Tai masaža, sportska i klasična, masaža stopala, detox program, health program –lepota bilja, miris mora-tretman algama, masaža zagrejanom čokoladom, brazilski tretman… Mogućnost iznajmljivanja i prodaje ski opreme, ski servisa i ski škole.

Opis smeštajnih jedinica:

Basic soba - bračni ležaj, kupatilo, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV.
Standard soba – francuski ležaj, kupatilo, mini bar, telefon, SAT TV, sef, Wi-fi.
Superior soba – francuski ležaj + 1 klasični ležaj, kupatilo, mini bar, telefon, SAT TV, sef, Wi-fi.
LUX soba - bračni ležaj, pomoćni ležaj, mini bar, telefon, Wi-Fi, SAT TV. 10 LUX soba ima mogućnost međusobnog spajanja.
Porodična soba - 1 francuski ležaj, dva odvojena klasična i jedan pomoćni krevet po potrebi. Maksimalano pet osoba u ovom tipu sobe.

HOTEL TERMAG 4*-Blok B-novi deo