Ikos Oceania ★★★★★

1 10 11 12 13 14 15 2 3 4 5 6 7 8 9 boat-sea confernce-room-close-up confernce-room-small dine-out-oceania drink-2 family-biking ikos_oceania_web ikos-oceania-activities-diving ikos-oceania-beach-and-pools ikos-oceania-pools junior-suite-sv kids-1 kids-2 kids-4 oceania-pool1 oceania-spa pool-oceania resort_img resort-spa spa-carousel-candles spa-carousel-facial-mask spa-carousel-facial spa-carousel-massage wind-surfing

Hotel se nalazi oko 60 km od aerodroma u Solunu i oko 1.5 km od mesta Nea Moudania. Od 2015.god pripada novom luksuznom lancu hotela Ikos Resort. Potpuno je renoviran.  Smešten je na peščanoj plaži. Ima 298 smeštajnih jedinica. Sve sobe sem eco imaju direktni ili bočni pogled na more. Superior sobe su veličine oko 30 kvm za 2-3 osobe ima dva standardna ili francuska ležaja i pomoćni ležaj. Junior suite veličine oko 35 kvm - kombinovana dnevna i spavaća soba, za 2-4 osobe ima dva standardna ili francuska ležaja i sofu, svi imaju pogled na more. Family suite veličine  oko 48 kvm za 2-4 osobe, sastoji se iz spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj) i dnevnog boravka (sofa)) i svi imaju pogled na more.
Od dodatnog sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, glavni restoran i 4 a la carte restorana, 6 barova, bazen, bazen i mini klub za decu i bazen za bebe - laguna bazen, baby sitting, igralište za decu, mini market, SPA centar, fitness centar, sportovi na vodi, tereni za fudbal, košarku, tenis i odbojku na plaži, besplatno korišćenje interneta u javnim delovima hotela. Usluga all inclusive – sve uključeno. Dress code je obavezan i podrazumeva formalniju odeću i duge pantalone. Suncobrani i ležaljke na bazenu i plaži su besplatni, peškiri se uz depozit iznajmljuju.

http://ikosresorts.com/

 

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2024 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com