Portes Beach ★★★★

portes beach 1 portes beach 10 portes beach 11 portes beach 12 portes beach 13 portes beach 14 portes beach 15 portes beach 16 portes beach 17 portes beach 18 portes beach 19 portes beach 2 portes beach 3 portes beach 4 portes beach 5 portes beach 6 portes beach 7 portes beach 8 portes beach 9

Nalazi se u živopisnom mestu Nea Potidea, na ulazu na poluostrvo Kasandra. Idealno je mesto za odmor u lepom zelenom okruženju, sa slikovitom panoramom na interesantne predele Kasandre. Udaljen je 55 km od aerodroma u Solunu, 1 km od mesta Nea Potidea, 100 m od plaže. Hotel raspolaže sa 204 sobe, raspoređenih u glavnoj i nekoliko nižih zgrada-bungalova. Hotel ima restoran na otvorenom, glavni restoran, bar kraj bazena, glavni bar, otvoren i dečiji bazen sa ležaljkama i suncobranima, fitnes centar, saunu, diskoteku, salu za konferencije (kapaciteta do 180 učesnika), teniski teren, punkt za sportove na vodi, igralište za decu, mini klub za decu, TV kutak, mini market, prodavnice, parking. Svaka standardna soba ima kupatilo (tuš), klima uređaj, mini frižider, terasu, SAT TV, telefonsku liniju, fen za kosu i sef. Standardna soba je površine oko 25 m²; economy soba je manje površine i komfora u odnosu na standardnu. Ishrana je na bazi švedskog stola - samoposluživanje.

www.portesbeach.com

 

Sve informacije na sajtu turističke agencije Jolly Holidays su informativnog karaktera. U cilju potpune pouzdanosti molimo Vas da informacije proverite direktno u agenciji. Hvala na razumevanju.

Copyright © 2024 | Jolly. All Rights Reserved. Design bojovicdejan.com